Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ.jpgΑδέλφια μου, Έλληνες, χριστιανοί, Ευλογία Κυρίου!
Παραμονή της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος συνέλαβαν οι Έλληνες Αστυνομικοί τον Έλληνα συμπατριώτη μας Στυλιανο Ζιγλη, ιεροψάλτη στην παράκληση που τελούμε κάθε Σάββατο στις 5 η ώρα στην Παναγία την Ελευθερωτρια στον Βοτανικό, στην ιερά οδό 114...
εξω από την σιδερένια πόρτα του κοινόχρηστου χώρου πρασίνου (εκεί που οι κυβερνώντες επιδιώκουν να λειτουργήσει το Ισλαμικό Τέμενος).
    Συγκεκριμένα μετά το πέρας της παρακλήσεως ο ανωτέρω συμπατριώτης μας εζωγραφισε το ιερό σύμβολο του Σταυρού, πάνω στην σιδερένια πόρτα που αποκλείει τον κοινόχρηστο χώρο κατά τα ανωτέρω. Αμέσως οι παριστάμενοι αστυνομικοί συνέλαβαν αυτόν και τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού, όπου μετά τις νόμιμες διαδικασίες τον κράτησαν προκειμένου να δικαστεί κατά την διαδικασία του αυτοφώρου.
    Παρά τις επίμονες νομικές προσπάθειές μας να αφεθεί ελεύθερος, δεδομένου ότι κρατείται με την κατηγορία της διακεκριμένης φθοράς δημοσίας περιουσίας, εντούτοις ως μας πληροφόρησαν μετά βεβαιότητος ανωτέρα κυβερνητική  αρχή επέμενε δια την κράτηση του.
  Γρηγορείτε αδέλφια μου διότι διώκονται οι πατριώτες Χριστιανοί και αφήνονται ελεύθεροι να διασύρουν τα Ιερά και τα Όσια μας, αυτοί που καίνε την Σημαία μας και αυτοί που γυμνοί αναιδώς περιτυλίσσονται με αυτήν.
   Ο αδελφός μας σήμερα το βράδυ, παραμονή Πεντηκοστής, θα το περάσει στο κρατητήριο σαν ο έσχατος εγκληματίας, επειδή ετολμησε στον ενθουσιασμό του να γράψει το Ιερό Σύμβολο του πανίερου Σταυρού. Από το κρατητήριο φεύγοντας ο αδελφός μας κρατούμενος, μάς είπε θαρραλέα: συνεχιστε τον αγώνα!
    Αδέλφια μου, Έλληνες Χριστιανοί,
   Συνεχιζουμε τον αγώνα με πίστη στους θεσμούς μας. Συνεχιζουμε τον αγώνα με πίστη στον τριαδικό Θεό μας, υποσχόμενοι σε Αυτόν ότι θα επανασυστήσομε  στον ίδιο ακριβώς χώρο τον κατακρημνισθέντα Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος - Παναγίας Ελευθερωτριας.  Κανενα τέμενος στον ιερό μας χώρο δεν θα επιτρέψωμε να λειτουργήσει. Γένοιτο.
Αθηναι, 15/6/2019
Αικατερίνη Κ. Παντελίδου
Δικηγόρος 210-3614320

  Αγαπητοί μου φίλοι ΄Ελληνες πατριώτες που πονάτε για την ΚΑΤΟΧΗ της πατρίδας μας από τα διεθνιστικά εκτρώματα και τις νοσηρές επιθέσεις τους σε όλους τους ΄Ελληνες και στον Ελληνισμό…
   Μόλις πήρα αυτό το τραγικό μήνυμα από την ηρωίδα Δικηγόρο μας, που αγωνίζεται μόνο με τις νομικές της γνώσεις και τις ψυχικές Ελληνικές δυνάμεις της εναντίον της αντεθνικής και αντιχριστιανικής απόφασης των νεοταξικών υποχείριων πολιτικάντηδων, να λειτουργήσουν στον Αρχαιοελληνικό χώρο της Ιεράς Οδού και μέσα στην ιδιοκτησία του Πολεμικού μας Ναυτικού το Μουσουλμανικό Τέμενος για τις θρησκευτικές ανάγκες των λαθροεποίκων…
    Ιδού τα πρώτα αρνητικά αποτελέσματα αυτού του φρικτού εγκλήματος, που συντελείται εις βάρος της Πίστης μας και της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας. Συλλαμβάνουν έναν ΄Ελληνα πατριώτη και Χριστιανό επειδή σέβεται και τιμά τα Ελληνορθόδοξα σύμβολά μας και έχει το θάρρος να το δείχνει και δημόσια, μπρος σ' αυτόν τον βεβηλωμένο Ελληνικό τόπο.
    Κι αυτός ο ήρωας βρίσκεται σήμερα στης φυλακής τα σίδερα, επειδή εκδήλωσε την θρησκευτική του πίστη. Αυτή η κατάφωρη καταστρατήγηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας δεν αφορά μόνον τον θαρραλέα ΄Ελληνα, αλλά όλους εμάς που θέλουμε να λεγόμαστε ΄Ελληνες, αλλά δεν συμμετέχουμε στους αγώνες για την Απελευθέρωση. Τώρα όμως σ' αυτή την τόσο άδικη σύλληψη εμείς δεν μπορούμε να αδιαφορήσουμε, γιατί είναι ένα τρανταχτό παράδειγμα για να μας εκφοβίσουν και να μας κόψουν τα φτερά άλλη μια φορά και να κολλήσουμε μόνιμα στον καναπέ μας.
  Εμείς όμως οφείλουμε αν μη τι άλλο, να το διαδόσουμε σε όσους περισσότερους ΄Ελληνες μπορούμε να μαθευτεί παντού, μήπως και συνειδητοποιήσουν για το τι μας περιμένει όλους και αντιδράσουν. Επί πλέον οφείλουμε και μια ηθική συμπαράσταση στον συμπατριώτη μας, που βρίσκεται κατηγορούμενος ξαφνικά και χωρίς καμία προεδοποίηση. 
   Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην ηρωική Δικηγόρο ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ στο γραφείο της όπου παραμένει και σήμερα, αγωνιούσα και σε επαφή και με άλλους νομικούς, στην προσπάθειά τους να απελευθερώσουν έναν νομοταγή πολίτη, από ένα παράνομο και ανθρωποκτόνο κράτος… όσο υπάρχει ακόμα κι αυτό!
   Σας παρακαλώ μην αδιαφορείτε γιατί έρχεται και η σειρά μας!
  Με την ελπίδα πως θα ανταποκριθείτε σαν ΕΛΛΗΝΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive