Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Λίγο τόχεις; Έπαθε ΣΟΚ ο άνθρωπος! Ινδός χώρισε τη γυναίκα του επειδή της έβγαλε την μαντίλα και ανακάλυψε ότι έχει γενειάδα.ΦΩΤΟ

Ένας Ινδός υπέβαλε αίτηση διαζυγίου αφότου ανακάλυψε ότι η σύζυγός του είχε γενειάδα και μιλούσε σαν άνδρας. Ο σύζυγος είπε ότι δεν είχε δει το πρόσωπο της γυναίκας του πριν την ημέρα του γάμου τους επειδή φορούσε  μαντήλα. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ>>

Επίσης, δεν μιλούσε μαζί της, επειδή η τελετή οργανώθηκε από τα πεθερικά του, σύμφωνα με τον Times of India. Η γυναίκα, της οποίας το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό, φορούσε μαντήλα και κατά τη διάρκεια του γάμου τους, έτσι, ο άντρας της δεν είχε δει το πρόσωπό της παρά μόνο αφότου παντρεύτηκαν.

“Όταν την είδα για πρώτη φορά, είχε μακιγιάζ,” είπε ο σύζυγος.
“Αφού πέρασα επτά ημέρες μαζί της, έφυγα έξω από την πόλη για τη δουλειά μου. Μετά την επιστροφή, παρατήρησα ότι είχε γενειάδα και επίσης συνειδητοποίησα ότι μιλούσε σαν άνδρας.”
Ινδός χώρισε τη γυναίκα του επειδή της έβγαλε την μαντίλα και ανακάλυψε ότι έχει μούσι - Εικόνα 2
Η γυναίκα παραδέχτηκε πως η τριχοφυΐα του προσώπου της και η βαθιά φωνή της ήταν λόγω των ορμονικών της προβλημάτων, αλλά δήλωσε στο δικαστήριο ότι θα μπορούσε να βελτιωθεί με θεραπεία.
Η οικογένειά της είχε δώσει μια προίκα στον άνδρα πριν από τον γάμο, και είπε ότι θα έπρεπε να της πληρώνει διατροφή σε περίπτωση χωρισμού.
Η σύζυγος ισχυρίστηκε ότι ήταν σωματικά και ψυχικά κακοποιημένη και ότι ο σύζυγός της επικαλέστηκε ψευδείς λόγους για το διαζύγιο σε μια προσπάθεια να την διώξει από το σπίτι τους.
Ένας δικαστής απέρριψε την αίτηση διαζυγίου, λέγοντας ότι οι λόγοι που ακούστηκαν δεν επαρκούσαν για το χωρισμό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive