Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Οι Γκαλοπατζήδες και η Πρεσβεία εγκατέλειψαν τα 60άρια και κατέβηκαν στο 58% για τον δικομματισμό. Η διαφορά Κούλις-Τσιπρόφσκι είναι στο 14% και διευρύνεται.

Όπως σας το εξήγησα, για την δημοσκόπηση της «Προράτα», και η «Marc» ανακοίνωσε μέσω Χατζηπούρδογλου ότι ο ΜΥΡΙΖΑ είναι στο 23,8% και η Νέα Δημοκρατία στο 35,1%. Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε πανελλαδικά, στο διάστημα 19-23 Ιουνίου, σε δείγμα 1.214 ατόμων, με σφάλμα της τάξης του 2,8%.... Ήγουν, ο Τσιπρόφσκι είναι στο 21% και ο Κούλις στο 35%, οπότε οι «άλλοι» είναι στο 44%.  Η «Marc» σπρώχνει με τα Μπούνια τον Μπαρουχ(άκη) και το DEB που τους δίνει 3,5%.από 2.99% στις ευρωεκλογές. Σε ότι αφορά την πρόθεση ψήφου, δίνει 6,8% στο Κίνημα Αλλαγής, από 7,72 στις ευρωεκλογές, 5,1% στην ΚΚΕ ΕΠΕ (από 5,35%), 3,3% στη Χρυσή Αυγή από 4,87%, 3,3% στους «ο Βελλόπουλος είναι η Λύση» από 4,18%, 1,5% στην «Πλεύση Ελευθερίας» από 1,61%, 1% στην Ένωση Κεντρώων από 1,45%, 5,8% σε «άλλο κόμμα» και 9,9% «δεν έχουν αποφασίσει ακόμη». Η γελοία προσπάθεια της εταιρείας, με κρυφό πελάτη την Αμερικανική Πρεσβεία είναι να πείσει τους αναποφάσιστους ότι ο εκλεκτός της Συναγωγής Μπαρουχ με τα Ανοικτά Σύνορα έχει αύξηση 18% και καλπάζει, ενώ όλα τα άλλα Κόμματα πλην ΜΥΡΙΖΑ και Κούλις έχουν πτώση.

 Η Φώφη 12%, η Χρυσή Αυγή περίπου 29%, ο Βελλόπουλος 20%, και ο Κυρ Βασίλης 32%.
Η δημοσκόπηση «Marc»- Χατζηπούρδογλου. σε ότι αφορά τα Κόμματα εκτός του «διδύμου» είναι εντελώς αναξιόπιστη και μαθηματικά γελοία.
Δίνει 31,7% στα Κόμματα του 44% με το φύλλο συκής των αναποφάσιστων που τους αφαιρεί από τα «μικρά κόμματα» και όχι από το «δίδυμο της εξουσίας».
Όπως σας έχω ήδη εξηγήσει, ο «μάστερσεφ» των εκλογών μαγειρεύει στην Βασιλίσσης Σοφίας 91, του οποίου η άμεση παρέμβαση φαίνεται στα προσιτά του Κυρ Βασίλη.
Ενώ η «Metron Analysis» στο «Το Βήμα της Κυριακής», που έδινε 29,5% στον Τσιπρόφσκι υπολόγιζε τον Κυρ Βασίλη στο 2,5%, η «Προράτα» και η «Marc» έλαβαν νέα εντολή και κατέβασαν την Ένωση Κεντρώων στο 1%.
Δεκατρείς ημέρες προ των εκλογών, εκτιμώ ότι ο Τσιπρόφσκι θα είναι κοντά στο 20-21%, ότι η Φώφη θα βρίσκεται πάνω από το ποσοστό των ευρωεκλογών, όπως και η Χρυσή Αυγή, ότι η Ελληνική Λύση θα είναι κάτω από τις ευρωεκλογές και κοντά στο 3,5%, και ότι η ΚΚΕ θα είναι επί τα αυτά.
Ανησυχώ για τους Μπαρουχάκη-DEB και ελπίζω να μείνουν τελικά εκτός του νυμφώνος.
Για την Κοινοπραξία Κυρ-Βασίλη, Νικολόπουλου, Δημαρά, Κατσίκη, εύχομαι, λόγω της ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΚΑΤΣΙΦΑ, που είναι επικεφαλής στο Επικρατείας, να μπουν στην Βουλή.
http://deltio11.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive