Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Αγίου Πνεύματος 2019: Ραγδαία επιδείνωση του καιρού – Δείτε πού θα ρίξει χαλάζι. ΠΙΝΑΚΕΣ

Σύμφωνα με την υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, τα φαινόμενα  ενισχυθούν τη Δευτέρα 17/06. Πιο αναλυτικά, το μεσημέρι της Κυριακής αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές, όμβροι και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά. Χαλαζοπτώσεις αναμένονται κατά κύριο λόγο στη....
Δυτική Μακεδονία και τα ορεινά της Θεσσαλίας και της Ηπείρου, και δευτερευόντως στα υπόλοιπα δυτικά και βόρεια ορεινά ηπειρωτικά.
Η θερμοκρασία θα φτάσει κατά τόπους τους 36 βαθμούς στα ηπειρωτικά και τους 33 στις νησιωτικές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις και δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ στο Αιγαίο και τα 4 έως 5 μποφόρ στο Ιόνιο.
Ο καιρός του Αγίου Πνεύματος
Τη Δευτέρα (Αγίου Πνεύματος) αναμένονται νεφώσεις με βροχές, όμβρους και καταιγίδες στην ηπειρωτική χώρα και τα Δωδεκάνησα. Η πιθανότητα εκδήλωσης χαλαζοπτώσεων είναι αυξημένη, κυρίως στη Δυτική Μακεδονία. Η θερμοκρασία δεν παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Οι άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις και δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ στο Αιγαίο και τα 4 έως 5 μποφόρ στο Ιόνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive