Κυριακή 26 Μαΐου 2019

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις - Τα αποτελέσματα του exit poll

Καταμέτρηση στις εκλογές 2019
Έκλεισαν οι κάλπες στις 7:00 το απόγευμα της Κυριακής. Σε συνεχή ροή όλες οι εξελίξεις, το exit poll, τα αποτελέσματα, οι πρώτες αντιδράσεις και η επομένη των εκλογών. Μετά τις 21:00 η πρώτη ασφαλής εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος....
 Σε ρυθμούς εκλογών βρίσκεται η Ελλάδα, έπειτα από μία περίοδο έντονης προεκλογικής διαμάχης και ενόσω το αποτέλεσμα της κάλπης της Κυριακής θεωρείται κρίσιμο, μεταξύ άλλων, και για το μήνυμα που θα στείλουν οι ψηφοφόροι εν όψει των φετινών βουλευτικών εκλογών. Το σκεφτομαστε ελληνικά μεταδίδει, μέσω του υπουργείου Εσωτερικών, τη ροή των αποτελεσμάτων των ευρωπαϊκών, περιφερειακών και δημοτικών εκλογών. Η πρώτη ασφαλής εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος αναμένεται μεταξύ 21:00 και 22:00.
Σύμφωνα με το κοινό exit poll η Νέα Δημοκρατία έχει προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. 
Αναλυτικά, η ΝΔ συγκεντρώνει 32% έως 36%, ο ΣΥΡΙΖΑ 25% έως 29%, το ΚΙΝΑΛ 7% έως 9%, η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ 5% έως 7%.
Η Ελληνική Λύση και το ΜέΡΑ25 παίρνουν 2,5% έως 4,5%. Εκτός ευρωβουλής φαίνεται να μένουν Ποτάμι, ΑΝΕΛ και Ένωση Κεντρώων με 1% έως 2%.
Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Κάπα Research για λογαριασμό της ΕΡΤ, η ΝΔ συγκεντρώνει 30,5% έως 33,5% και ο ΣΥΡΙΖΑ 25,5% έως 28,5%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive