Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Έτσι υποδέχθηκαν οι ελληνικές εφημερίδες τα αποτελέσματα στις ευρωεκλογές

Με τίτλους όπως: «Φεύγουν», «Εθνικές Εκλογές τον Ιούνιο», «Γαλάζιος Θρίαμβος», «Φύλλο πορείας για Βενεζουέλα», «Επιτέλους τέλος» σχολίασε ο ελληνικός Τύπος το εκλογικό αποτέλεσμα. Ποικιλοτρόπως σχολιάστηκε στα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων η χθεσινή εκλογική αναμέτρηση, που στιγματίστηκε με τη βαριά ήττα του ΣΥΡΙΖΑ...
και του Αλέξη Τσίπρα, και το θρίαμβο της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και τις πρόωρες εκλογές.  Με τίτλους όπως: «Φεύγουν», «Εθνικές Εκλογές τον Ιούνιο», «Γαλάζιος Θρίαμβος», «Φύλλο πορείας για Βενεζουέλα», «Επιτέλους τέλος» σχολίασε ο ελληνικός Τύπος το εκλογικό αποτέλεσμα.  Ελεύθερος Τύπος Για «γαλάζιο θρίαμβο» κάνει λόγο ο Ελεύθερος Τύπος στο πρωτοσέλιδό του, σημειώνοντας συντριπτική νίκη για τη ΝΔ με 9,5 μονάδες στις ευρωεκλογές που «έσυρε τον Αλέξη Τσίπρα πρόωρα σε βουλευτικές εκλογές.
Ελεύθερος Τύπος - Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Καθημερινή

Για ισχυρό μήνυμα ανατροπής κάνει λόγο η Καθημερινή στο πρωτοσέλιδό της, ενώ το κύριο άρθρο της εφημερίδα μιλά για ήττα του λαϊκισμού.

Αυγή

Σε βουλευτικές εκλογές για καθαρή εντολή οδηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ μετά το αποτέλεσμα των χθεσινών ευρωεκλογών σύμφωνα με την «Αυγή». Ειδική αναφορά, στην μείωση ψήφων και ποσοστών της Χρυσής Αυγής στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας.

Δημοκρατία

«Φεύγουν επιτέλους» σημειώνει εμφατικά η Δημοκρατία στην πρώτη σελίδα της. Στη συμφωνία των Πρεσπών και το 3ο μνημόνιο χρεώνει την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ η εφημερίδα.

Έθνος

Ισχυρή πρωτιά για Μητσοτάκη και κάλπες-στοίχημα για τον Τσίπρα είναι το «χτύπημα» του πρωτοσέλιδου του Έθνους. Άντεξε το ΚΙΝΑΛ και προσπέρασε τη Χρυσή Αυγή αναφέρει η εφημερίδα.

Εστία

«Φύλλο πορείας για Βενεζουέλα έδωσε ο λαός στον Τσίπρα», σχολιάζει σαρκαστικά η ιστορική εφημερίδα Εστία. Και σημειώνει πως «έκλεισε η αριστερή παρένθεση» της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Εφημερίδα των Συντακτών

Βαριά ήττα στις ευρωεκλογές για τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές και τολμηρή απόφαση την προκήρυξη εθνικών εκλογών από τον Αλέξη Τσίπρα, αναφέρει το πρωτοσέλιδο της ΕΦΣΥΝ.

Τα Νέα

Με τον τίτλο «Επιτέλους… τέλος» σχολιάζουν τα «Νέα» το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα με τη σαρωτική, όπως αναφέρουν, νίκη της ΝΔ.

Ριζοσπάστης

Τάση αναπλήρωσης δυνάμεων και συμπόρευσης με το ΚΚΕ σημειώνει ο Ριζοσπάστης πως εκφράστηκε από τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών. Με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα καλεί η εφημερίδα να δώσουν τη μάχη τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ για τις βουλευτικές εκλογές.

Ναυτεμπορική

Με τον τίτλο «κάλπη έβγαλαν οι κάλπες» σχολιάζει η οικονομική εφημερίδα τις πρόωρες εκλογές που προέκυψαν από τη νίκη της ΝΔ στις ευρωεκλογές. Για «τέλος της Μεταπολίτευσης» μιλά ακόμα η Ναυτεμπορική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive