Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Δηλώνεις πατριώτης; – Η παγκόσμια χούντα σου δίνει ΕΠΙΣΗΜΑ μία μικρή πρόγευση. (ΒΙΝΤΕΟ)Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους


Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ο Βρετανικός Στρατός σε πλήρη υπηρεσία υποταγής συνειδήσεων. Ο αντίπαλος πόλος του εθνισμού, πατριωτισμού, εθνικισμού είναι ο διεθνισμός. Στόχος της διεθνιστικής παγκοσμιοποίησης είναι η εγκαθίδρυση μίας παγκόσμιας κυβέρνησης, η οποία θα κυβερνά την διεθνή πολυπολιτισμική κοινωνία...
όπου τα σύνορα θα είναι ανοιχτά για όλους και για όλα ή μάλλον για όσους θα έχουν αποδεχθεί το νέο παγκόσμιο δόγμα, ανεξαρτήτου φυλής ή θρησκεύματος.  Σε αυτή την κατεύθυνση, μετά την «δαιμονοποιήση» της λέξης «εθνικισμός» (κίνημα του Ρομαντισμού), την οποία στις μέρες μας λανθασμένα ερμηνεύουν ως σοβινισμό, σειρά παίρνει η λέξη «πατρίδα» και «πατριώτης».  Στην Αγγλία, ο βρετανικός Στρατός εξέδωσε γραπτή οδηγία, στην οποία καλεί τα μέλη του να αναφέρουν όσους είναι «ακροδεξιοί», σε περίπτωση που φανερώσουν τις πεποιθήσεις τους, συμπεριλαμβανομένων των φράσεων «είμαι πατριώτης», «ισλαμοφασισμός», «οι πολυπολιτισμικές πόλεις είναι χαμένες», «διαμαρτυρία κατά της μετανάστευσης» κ.α


5.218 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό



Εντέχνως οι φράσεις αυτές συμπεριλαμβάνονται στην γραπτή οδηγία με εθνικοσοσιαλιστικές ιδέες, περί ανωτερότητας ράτσας κτλ.
Την ίδια ώρα, ο φιλοπαγκοσμιοποιητής, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, δίνοντας συνέντευξη, χαρακτήρισε «ανόητους όσους αγαπάνε την πατρίδα τους» ταυτίζοντάς τους με τους σοβινιστές, ενώ έψεξε όσες κυβερνήσεις και πολίτες δεν δέχονται «αυτούς που έρχονται από μακριά», δηλαδή τους παράτυπους μετανάστες.
«Εμένα μου αρέσουν αυτοί που έρχονται από τις μακρινές χώρες», τονίζει!
Οι πατριωτικές φωνές λοιπόν στοχοποιούνται με κάθε επισημότητα, μιας και πρόκειται για δηλώσεις του Προέδρου της Κομισιόν και του Βρετανικού Στρατού και μένει να δούμε τις συνέπειες που θα αντιμετωπίσουν.
Δείτε το βίντεο:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive