Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Ελα μαρή κωλοδιανόνηση, μας έπρηξες τα ..μέζεα. «Παραλήρημα» Ζουράρι στην ΕΡΤ: Να πέσει στα πόδια μου ο Μητσοτάκης, να μου πει το ήμαρτον!


Στις 8 Απριλίου 2019/09:51 (local time), η Τουρκία απέστειλε στον ΟΗΕ νεότερη επιστολή με την οποία υποστηρίζει ότι μέρος της κυπριακής ΑΟΖ είναι παράνομη διότι δεν οριοθετήθηκε σύμφωνα με το Δίκαιο της Θάλασσας και θα απαιτήσει την εκ νέου οριοθέτηση της....
  Η Τουρκία δηλαδή σκοπεύει να ισχυριστεί νομικά ότι η τουρκική υφαλοκρηπίδα (όχι ΑΟΖ) εκτείνεται 300νμ νοτίως από τις τουρκικές ακτές, μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου και ανατολικά Καστελόριζου και ότι το σύνολο του δυτικού τμήματος της κυπριακής ΑΟΖ των 200νμ επικαλύπτει την τουρκική υφαλοκρηπίδα και γι’ αυτό η Κύπρος οφείλει σύμφωνα με το Δίκαιο της Θάλασσας να οριοθετήσει την κυπριακή ΑΟΖ και με τη συμμετοχή και συμφωνία της Τουρκίας που έχει απέναντι και παρακείμενες ακτές με την Κύπρο. Για όλους και για όλα μίλησε στην ΕΡΤ ο βουλευτής Κώστας Ζουράρις, ο οποίος αναφέρθηκε στις διακοπές Τσίπρα στο κότερο της εφοπλιστικής οικογένειας Παναγοπούλου, ενώ επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.    «Για τη θαλαμηγό; Θα πήγαινα άλλες τρεις ημέρες και εγώ στη θαλαμηγό. Γιατί δεν το είπαν πριν από ένα χρόνο και το βγάζουν τώρα;», τόνισε ο κ. Ζουράρις στην ΕΡΤ και συνέχισε λέγοντας «είδα την αυστηρή και λιτή ανακοίνωση της κ. Παναγοπούλου. Αφήστε την αντιπολίτευση να κάνει την δουλειά της. Την κάνει ακαλαίσθητα, έχει πολύ ακαλαισθησία η ΝΔ που οφείλεται στην απαιδευσία της».  Στη συνέχεια ο κ. Ζουράρις επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το σαχλαμαριστάν της ΝΔ τώρα; Είναι τόσο απαίδευτοι, τόσο ανεπιξέστως άξεστοι που δεν καταλαβαίνουν τι χοντράδα κάνουν εις βάρος του εαυτού τους. Ενόχλησε τώρα την κ. Παναγοπούλου ή τον κ. Τσίπρα ότι πήγε τρεις ημέρες στο σκάφος; Είναι πρόβλημα τώρα αυτό;» συμπλήρωσε.  Ο Κώστας Ζουράρις επιτέθηκε προσωπικά και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, από τον οποίο ζήτησε να του ζητήσει γονατιστός συγγνώμη. «Θα μιλήσω στη Βουλή και θα πω στον Μητσοτάκη ότι αν θέλει να ασχοληθεί με τον Πολάκη, πλειστάκις και συχνάκις και πολλάκις του έχω πει ότι προηγούμαι γιατί εμένα εξύβρισε πριν από ένα μήνα στη Λαμία, λέγοντας ότι είμαι βουλευτής σε τιμή ευκαιρίας» ανέφερε.    «Θα του ζητήσω να μου πει το ήμαρτον, ακολούθως να πέσει στα πόδια μου να μου ζητήσει συγγνώμη και εγώ τότε θα του δώσω συγχωρητική ευχή» συμπλήρωσε.  FacebookTwitterFacebook MessengerShare1.017

2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
    ************************* ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ gr

    Mουσουλμάνοι αντικαθιστούν τους Έλληνες: Σχέδιο Κυβέρνησης & ΟΗΕ για να ενσωματωθούν 40.000 Αφγανοί, Σύριοι & Ιρακινοί στη χώρα!
    165
    SHARES
    Δημοσίευση: 10 Μαΐου 2019, 7:00 μμ | Ανανέωση: Μάιος 10, 2019 στις 7:08 μμ

    Η χώρα σιγά-σιγά οδηγείται σε αποσύνθεση. Στο άμεσο μέλλον, εάν συνεχιστεί η αθρόα εισβολή μεταναστών, θα δημιουργηθεί μία πολυπολυτισμική κοινωνία, χωρίς αρχές και αξίες. Μεταφέρονται ήθη και έθιμα στον τόπο μας ξένα, που δεν έχουν σχέση με τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία.



    Η αδιαφορία της Κυβέρνησης είναι τεράστια. Μεθοδικά διαγράφουν την Ελληνική Ιστορία, μειώνουν το ορθόδοξο συναίσθημα στα σχολεία μας, με σκοπό και στόχο να αφελληνοποιήσουν την κοινωνία.

    Και όχι μόνο αυτό, οι μετανάστες κλείνουν δρόμους, αλλά και απαιτούν περισσότερα δικαιώματα.

    Η Κυβέρνηση λοιπόν είναι εδώ, για να δώσει ακόμα περισσότερα δικαιώματα στους μετανάστες. Εξάλλου το έχουμε πει στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεμείνει από ψηφοφόρους και θα κάνει τα πάντα για ικανοποιήσει τα δικαιώματα των μεταναστών!

    ΣΧΕΔΙΟ-ΣΟΚ




    Τη σταδιακή ενσωμάτωση στην ελληνική κοινωνία περίπου 40.000 προσφύγων οι οποίοι αναμένεται να πάρουν άσυλο από τους συνολικά 72.000 που έχουν καταθέσει αίτηση μέχρι και τις 25 Απριλίου θα επιχειρήσει το επόμενο διάστημα η Ύπατη Αρμοστεία σε συνεργασία με τις ελληνικές αρχές.

    Παράλληλα στα σχέδιά της είναι και η αύξηση των περίπου 5.000 διαμερισμάτων τα οποία ενοικιάζουν πρόσφυγες μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων σε όλη την Ελλάδα και όχι η δημιουργία νέου καμπ φιλοξενίας.

    Αυτά δήλωσε ο αντιπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα (UNHCR) Φιλίπ Λεκλέρκ, όπως αναφέρει το ethnos.gr προκαλώντας σοκ στην ελληνική κοινωνία.

    Ο ίδιος αναγνώρισε ότι αυτό είναι ένα δύσκολο στοίχημα δεδομένου ότι πολλοί Έλληνες αναγκάζονται λόγω της κρίσης να εγκαταλείψουν την χώρα και να αναζητήσουν στο εξωτερικό δουλειά. Ωστόσο η ενσωμάτωση των Σύριων, των Αφγανών αλλά και των Ιρακινών στην ελληνική κοινωνία είναι εφικτή πρόσθεσε φέροντας ως παράδειγμα την αλβανική κοινότητα.

    Σύμφωνα με τον αντιπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας στην Ελλάδα έχουν δημιουργεί 24.000-25.000 θέσεις σε 5.000 ενοικιαζόμενα σπίτια σε όλη την Ελλάδα. Ο αριθμός αυτός θα πρέπει να αυξηθεί το επόμενο διάστημα ανέφερε τονίζοντας ότι είναι ένα δύσκολο και ακριβό πρότζεκτ το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία και θα πρέπει να αποφασίσει να διαθέσει και τα αντίστοιχα κονδύλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην ασχολειστε μαυτον τον καραγκιοζη...Δυναμη του δινετε...Αυτό θελει εξ`αλλου.Αμολαει 1 κλανια για να δει ποιος την ....μυρισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive