Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

“Ποιος γ@μεί τις ευρωεκλογές” είναι το τίμιο μήνυμα σποτ του Σουηδικου κομμουνιστικού κόμματος. Το Κομμουνιστικό Κόμμα Σουηδίας και τα μέλη του έχουν σίγουρα βρει το πως θα περάσουν εκείνη την Κυριακή. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί στην ηλιόλουστη Μεσογειακή γωνίτσα που ζούμε ο κόσμος να σκέφτεται εκλογές και να σηκώνονται και άλλα πράγματα εκτός από αμέτρητα εκλογικά σποτάκια, όμως στην (σίγουρα λιγότερο ηλιόλουστη) Σουηδία ένα τελείως διαφορετικό mood έκανε την εμφάνισή του...
Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγαίνει από το προεκλογικό σποτάκι των Σουηδών κομμουνιστών, οι οποίοι επέλεξαν μια αρκετά ανορθόδοξη μέθοδο για να προωθήσουν την ενάντια στις Ευρωεκλογές καμπάνια τους.
Το Κομμουνιστικό Κόμμα της χώρας τάσσεται τόσο ενάντια στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ζητά επίσης την αποχώρηση της Σουηδίας από την ΕΕ), όσο και ενάντια στη συμμετοχή του κόσμου στις ευρωεκλογές. Αντί να προωθήσει το περιεχόμενο αυτό με ένα μπανάλ πολιτικό σποτάκι όμως, το ΚΚ επέλεξε να θυμίσει σους Σοηδούς ότι «υπάρχουν καλύτερα πράγματα για να κάνεις την ημέρα των εκλογών».
Αν αυτό δεν σας έκανε κλικ από μόνο του, ο τίτλος του σποτ που είναι «ποιος γαμάει τις ευρωεκλογές» και έχει για πρωταγωνιστές ένα νεαρό ζευγάρι που αράζει στο σπίτι για να του δώσει να καταλάβει αντί να τρέξει στην κάλπη. Όπως είπε στο ειδησεογραφικό Nyheter Idag ο υπεύθυνος τύπου του κόμματος Σιμόν Ρενέρ, το ζεύγος δεν έχει κομματική ταυτότητα, αλλά είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή.
Όπως είπε μάλιστα, δεν τους πολυνοιάζει αν προκαλούν γιατί όσοι πειράζονται είναι για το Σουηδικό Κολωνάκι:
«Δεν απευθυνόμαστε πρωταρχικά σε αυτούς που ζουν στο Södermalm (ακριβή συνοικία της Στοκχόλμης), ενδιαφερόμαστε για την εργατική τάξη. Τα μεσαία στρώματα του Södermalm δεν είναι στο target group μας. Εάν μπορούμε να τους εξοργίσουμε, έχει απλώς πλάκα.»
Δείτε το βίντεο:
Περιμένουμε ακόμη πιο αισθησιακή απάντηση από τα εδώ στελέχη του κινήματος Μένουμε Ευρώπη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive