Τρίτη 21 Μαΐου 2019

ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ "ΥΠΝΩΣΕΙ".Τρόμος στο κέντρο της Αθήνας! Καταστροφές στο προεκλογικό περίπτερο του Κώστα Μπακογιάννη από αλληλέγγυους στον δολοφόνο του Παύλου Μπακογιάννη – Τα χυδαία συνθήματα κατά του νεκρού πατέρα του! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε βανδαλισμούς του προεκλογικού περιπτέρου του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη επιδόθηκαν αλητοανάρχες στον πολυισοβίτη δολοφόνο «Λουκά» - Κουφοντίνα της 17 Νοέμβρη, στη διάρκεια της πορείας που έκαναν στο κέντρο της Αθήνας, ζητώντας να του χορηγηθεί άδεια από τη φυλακή. Παράλληλα, φώναξαν χυδαία συνθήματα για τον δολοφονημένο από τον Κουφοντίνα, πατέρα του υποψηφίου δημάρχου Παύλου Μπακογιάννη...

Οι αλληλέγγυοι στον Κουφοντίνα προκάλεσαν φθορές και κόλλησαν αφίσσες στο περίπερο του συνδυασμού Αθήνα Ψηλά.
Για αρκετή ώρα όμως, παρέμεινε κλειστό το κέντρο της Αθήνας λόγω της πορείας αντιεξουσιαστών για τον «Λουκά» της 17 Νοέμβρη. Μάλιστα, προκλήθηκε ένταση με τις αστυνομικές δυνάμεις στην οδό Σταδίου κοντά στο Σύνταγμα και έγινε περιορισμένη χρήση δακρυγόνων.
Η ένταση προκλήθηκε όταν ομάδα από τα άτομα που παίρνουν μέρος στην πορεία κινήθηκαν προς προεκλογικά περίπτερα. Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα υπέρ του να δοθεί άδεια στον Κουφοντίνα, αλλά και χυδαία συνθήματα για τον Παύλο Μπακογιάννη.

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΣΑΣΤΕ
    ΕΛΕΕΙΝΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive