Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Γιώργος Τράγκας: Ποιός Ασκητής?… Οι οδηγίες για καλό σ3ξ από τον δημοσιογράφο που θα σε απογειώσουν!…


O παρουσιαστής Γιώργος Τράγκας που είναι γνωστός για το “ταμπεραμέντο” του (αν μπορεί να τον χαρακτηρίσει η λέξη ταμπεραμέντο δηλαδή), μας δίνει εδώ συμβουλές σεξουαλικής συμπεριφοράς.  Ξεκινάει διαβάζοντας μια έρευνα για την απιστία στις γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης....
Και από το τρίτο λεπτό και μετά, αρχίζει το καλό, μιας και αναλύει αυτό που θέλουν οι γυναίκες:  “Αν βρωμάνε οι μασχάλες, ξέφυγε”.  “Κάθε γυναίκα απολαμβάνει τα χάδια. Παίξε λίγο με τα αυτιά της αλλά μην παραμαλ…. με τα αυτιά γιατί θα σου πει, μόνο με τα αυτιά θα παίξεις;”.  “Βάλε γλώσσα, γλώσσα γλωσσάρα στην πηγή”.  “Μη ζητήσεις πολλές στάσεις αμέσως. Κωλοτούμπες, ανέβα στο ταβάνι”.  “Άστη να τρέξει σαν ένα πόνι στο λιβάδι”.  Ο Γ. Τράγκας καταλήγει με το εξής, διόλου σεξιστικό: “Αν κάνεις και τα 7 που πρέπει για να ικανοποιηθεί η γυναίκα και δεν ικανοποιηθεί, ε άστη να πα να γα…”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive