Τρίτη, 14 Μαΐου 2019

Ο Ανεκδοτάκιας ο Σπαλιάρας οι 4000, το κοκκινο κουμπί κι ο .. Σεφερλής.

Πεθαίνει ένας και παρουσιάζεται μπροστά στον Άγιο Πέτρο: «Εσύ είσαι σεξομανής και έχεις απατήσει τόσες πολλές φορές τη γυναίκα σου που δεν συγχωρείσαι! Πας κατευθείαν στην κόλαση στην πτέρυγα των σεξομανών» του λέει και τον στέλνει στην κόλαση. Τον υποδέχεται εκεί ο υπάλληλος και του λέει: «Εδώ είναι χαλαρά τα πράγματα. Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις αλλά δεν έχει καθόλου σεξ! Εκτός αν πατήσεις αυτό το κόκκινο κουμπί». Μπαίνει μέσα αυτός ανακουφισμένος που δεν έχει καζάνια και φωτιές....
και κάνει αμέριμνος μία βόλτα. Ξαφνικά βλέπει τον Σπαλιάρα, που στη ζωή του κυκλοφορούσε με πανέμορφες γυναίκες, να είναι αγκαζέ με μία άσκημη γριά, κοντή και χοντρή.
Ρε Γιάννη τι έγινε; Το γούστο σου ήταν καλύτερο θυμάμαι…» του λέει.
«Δεν άντεξα χωρίς σεξ και πάτησα το κόκκινο κουμπί. Τώρα είμαι καταδικασμένος να είμαι μαζί της για πάντα και να το κάνω πρωί-μεσημέρι-βράδυ».
Προχωράει πιο κάτω και βλέπει τον Σόμμερ, που είχε τρελάνει τις γυναίκες, με μία μεσόκοπη παραμορφωμένη τραβεστί αγκαζέ.
«Ρε Κώστα τι έγινε; Τι είναι αυτή που κυκλοφορείς;»
«Ασε ρε πατριώτη…Δεν άντεξα και πάτησα το κόκκινο κουμπί. Τώρα είμαι καταδικασμένος να είμαι μαζί της για πάντα και να το κάνω πρωί-μεσημέρι-βράδυ».
Προχωράει πιο κάτω και βλέπει τον Τσατσόπουλο, που ήταν κάθε μέρα και με διαφορετική γυναίκα, με μία κακάσχημη φαφούτα, τριχωτή γιαγιά.
«Ρε γαμήκουλα τι έγινε; Τι είναι αυτή η γιαγιά που κυκλοφορείς;» του λέει.
«Άσε…δεν άντεξα, πάτησα το κόκκινο κουμπί και τώρα είμαι καταδικασμένος να το κάνω πρωί-μεσημέρι-βράδυ μαζί της για πάντα».
Προχωράει πιο κάτω και βλέπει τον Σεφερλή με την Σκλεναρίκοβα αγκαζέ.
«Γεια σου ρε Μάρκο!» του λέει «Έτσι σε θυμάμαι… μια ζωή να κυκλοφορείς με γυναικάρες. Όμως πως και δε σου έδωσαν κανένα μπάζο εσένα;»
Τότε πετιέται η Σκλεναρικοβα: «Άσε… πάτησα το κόκκινο κουμπί….»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive