Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Σαρωτικό πέρασμα του Φάραζ στη Βρετανία: Κερδίζει 28 έδρες


Το κόμμα του Brexit με επικεφαλής τον Νάιτζελ Φαράτζ θριάμβευσε στη Βρετανία κερδίζοντας κάθε περιοχή πλην του Λονδίνου. Από την άλλη οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες πέτυχαν το καλύτερο αποτέλεσμα ευρωεκλογών στην ιστορία τους...
ενώ και το κόμμα των Πρασίνων κατέγραψε σημαντικά ποσοστά, επίσης στην πιο επιτυχημένη του εκλογική αναμέτρηση την ώρα που οι Συντηρητικοί καταποντίστηκαν.  Με τα αποτελέσματα να έχουν ανακοινωθεί σε 10 από τις 12 εκλογικές περιφέρειες της Βρετανίας – εκτός από την Σκοτία και την βόρεια Ιρλανδία όπου συνεχίζεται η διαδικασία της καταμέτρησης – το κόμμα του Brexit λαμβάνει 28 έδρες και ποσοστό 31,6%, οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες 15 έδρες (+14) και ποσοστό 20,3% (+13,4), οι Εργατικοί 10 έδρες (-8) με 14,1% (-11,3) και οι Πράσινοι 7 έδρες (+4) με 12,1% (+4,2).  Ακολουθούν στην πέμπτη θέση οι Συντηρητικοί με τρεις έδρες (-15) με ποσοστό που πέφτει κατά 14,9%, το Plaid Cymru με 1 έδρα και ποσοστό 1% (+0,3), το Εθνικό Κόμμα Σκοτίας, καμία μέχρι στιγμής έδρα και ποσοστό 3,6% (+1,1), το κόμμα Αλλαγή στη Βρετανία και το UKIP καμία έδρα με ποσοστά 3,4% και 3,3% (−24,2), αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive