Τρίτη, 23 Απριλίου 2019

ΚΥΠΡΟΣ. Ντοκουμέντο: Η εμφάνιση του λοχαγού serial killer Νίκου Μεταξά ακόμα και μετά τον εντοπισμό του πρώτου πτώματος

Ντοκουμέντο: Η εμφάνιση του λοχαγού serial killer ακόμα και μετά τον εντοπισμό του πρώτου πτώματος
Ο Λοχαγός Νίκος Μεταξάς ο οποίος έχει ομολογήσει τρεις φόνους, δεν έδειχνε κανένα σημάδι ανησυχίας, ακόμα και μετά την ανακάλυψη του πρώτου πτώματος στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό.  Στις 17 Απριλίου και ενώ η αστυνομία...
είχε συλλάβει ως ύποπτο της δολοφονίας της 38χρονης τον 33χρονο πρώην σύντροφο της από τη Ρουμανία, ο λοχαγός serial killer εμφανιζόταν σε δημόσιες εκδηλώσεις ως φωτογράφος.   Η τελευταία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος είναι η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο προσφυγικό σωματείο «Δίκωμο 74» προς τιμή του τέως Προέδρου της Κύπρου Δημήτρη Χριστόφια.  Ο Νίκος Μεταξάς είχε κληθεί για να καταγράψει την εκδήλωση με φωτογραφίες και βίντεο.  Στην εκδήλωση έλαβε μέρος πολύς κόσμος, μεταξύ των οποίων ο πρώην Πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, βουλευτές ευρωβουλευτές, δήμαρχοι και πρώην υπουργοί.  Σήμερα οι ανακριτές τον οδήγησαν σε ψυχίατρο για εξέταση ενώ ερεύνησαν και το γραφείο του στο στρατόπεδο που υπηρετούσε, παραλαμβάνοντας τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή και σκληρούς δίσκους αποθήκευσης φωτογραφιών.

  Ακολούθησε νέα έρευνα στο σπίτι του, χωρίς να βρεθεί κάτι καινούργιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive