Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Πιο ρόμπα ΔΕΝ γίνεται. Politico για Πολάκη: Απίστευτο μέλος αριστερής κυβέρνησης να επιτίθεται ωμά σε άτομο με αναπηρία

Αποτέλεσμα εικόνας για Παύλου Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο
Στην αήθη επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο αναφέρεται το περιοδικό Politico αναφέροντας ότι «προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι ένα μέλος αριστερής κυβέρνησης επιτίθεται με τόσο ωμό τρόπο σε ένα άτομο με αναπηρία». Με αφορμή την πρόταση μομφής...
κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης,αλλά και από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ «αλλά όχι από τον πρωθυπουργό», το Politico επισημαίνει τα σχόλια Πολάκη «προκάλεσαν απογοήτευση στο εσωτερικό της κυβέρνησης που είδε τη διαμάχη να θέτει σε κίνδυνο την ταυτότητά της ως εκείνου που νοιάζεται για τους πλέον αδύναμους».
Το περιοδικό επισημαίνει, ωστόσο, ότι η αντίδραση δεν ήρθε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, παραθέτοντας τη δήλωση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού που χαρακτήρισε «ατυχή» τη δήλωση Πολάκη.
Αντίδραση ΝΔ:
«Ποιος θα έχανε μια ευκαιρία σαν κι αυτή να στρίψει το μαχαίρι στην πληγή;», διερωτάται το Politico παραθέτοντας δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για το θέμα: ««Αυτά τα σχόλια ήταν λίαν μικροπρεπή. Το ίδιο είναι και το γεγονός ότι ο Τσίπρας συνεχίζει να στηρίζει τον υπουργό του λέγοντας ότι θα μετατρέψει την πρόταση μομφής σε πρόταση εμπιστοσύνης για την κυβέρνησή του. Ο Πολάκης είναι το πρόσωπο και η φωνή του Τσίπρα, που βάζει άλλους να κάνουν τη βρώμικη δουλειά του» λέει ο αρχηγός της ΝΔ στο Politico.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive