Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Μεγάλη μάχη με τον καρκίνο δίνει ο Κώστας Ευριπιώτης! H εικόνα μέσα από το νοσοκομείο που σοκάρει! Του ευχόμαστε να περάσει ΚΑΙ αυτό το βάσανο

Ο Κώστας Ευριπιώτης δίνει μεγάλη μάχη στο νοσοκομείο και η φωτογραφία του αγαπημένου ηθοποιού σοκάρει, δίνοντας μάχη για τη ζωή του! Μακάρι ο ηθοποιός να βγει νικητής. Ο Κώστας Ευριπιώτης δίνει μάχη με τον καρκίνο και η φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο συγκλονίζει....
 Η αγαπημένος ηθοποιός δίνει μάχη για τη ζωή του και όπως ενημερώνει μέσω του Facebook ο Αντρέας Κουβελογιάννης, πατέρας της δημοσιογράφου Ντέσσυς Κουβελογιάννη, η κατάστασή του επιδεινώνεται.
Ο Ευρωπιώτης νοσηλεύεται στον πρώτο όροφο του «Σπηλιοπούλειου» και στο πλάι του βρίσκεται καθημερινά η αγαπημένη του Λίλιαν Μπότση, η οποία μοιάζει σκιά του εαυτό τους από την ταλαιπωρία και μένει τα περισσότερα βράδια στο διπλανό κρεβάτι και φέρεται να λέει: «Ο Κώστας μάχεται και είμαι βράχος δίπλα του. Δεν θα ασχοληθώ με άλλα θέματα, όταν υπάρχει ο κίνδυνος από στιγμή σε στιγμή να χάσω τον άνθρωπό μου!».
Η επάρατος ασθένεια χτύπησε τον πρωταγωνιστή που μάχεται πλέον με όλα τα μέσα, έχοντας πολύτιμο σύμμαχό του τη Λίλιαν, ενώ από τον θάλαμο του νοσοκομείου δεν λείπουν η αδελφή του ηθοποιού και η πρώην σύζυγός του Βάλια Κωστοπούλου με τα παιδιά τους και τον φροντίζουν με βάρδιες, ελπίζοντας με όλη τους τη δύναμη στην ανάρρωσή του.
Πηγή: youweekly.gr

1 σχόλιο:

  1. ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΛΗΡΗ ΙΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ
    ΕΙΘΕ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΡΕΣ ΑΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΑΣΧΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive