Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Πάρε νάχεις. Αυτές είναι οι υποψήφιες-«φωτιά» στην «πασαρέλα» των αυτοδιοικητικών εκλογών (φωτο)

Αυτές είναι οι υποψήφιες-«φωτιά» στην «πασαρέλα» των αυτοδιοικητικών εκλογών (φωτο)
Θέτουν την υποψηφιότητά τους επιθυµώντας να δώσουν φρέσκες ιδέες, ορµητικότητα και… καλαισθησία στη µάχη των δηµοτικών εκλογών. Ο λόγος για τα όµορφα κορίτσια που αποφάσισαν να διεκδικήσουν την ψήφο των συµπολιτών τους συµµετέχοντας σε αυτοδιοικητικά ψηφοδέλτια στις περιοχές όπου διαµένουν.....
  ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ  

Η όµορφη Μαρία Λαθούρη αποφάσισε να κατέβει στον πολιτικό στίβο µε τον συνδυασµό του υποψήφιου δηµάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, «Αθήνα Ψηλά».    Είναι δικηγόρος και µέλος του ∆ικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και της ελληνικής αντιπροσωπίας στο Συµβούλιο των Ευρωπαϊκών ∆ικηγορικών Συλλόγων (CCBE).  Η σύντροφος του µπασκετµπολίστα του Παναθηναϊκού Νίκου Παππά δηλώνει ότι αγαπά την Αθήνα και γι’ αυτό συµµετέχει «στην προσπάθεια να ξαναγίνει µια πόλη όµορφη, ασφαλής και ενδιαφέρουσα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της. Μια πόλη όπου θα νιώθει ευχάριστα να ζει κανείς, µια όαση πολιτισµού, ποιότητας και ευρωστίας, στο κέντρο του παγκόσµιου ενδιαφέροντος, όπως ήταν κάποτε».  
ΑΥΣΤΗΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ  

Ακόµα µία όµορφη παρουσία που κατεβαίνει υποψήφια µε τον Κώστα Μπακογιάννη είναι η 26χρονη Αρτεµις Γεωργίου.    Από το νηπιαγωγείο µέχρι και την Γ’ Λυκείου φοίτησε στην Ελληνογαλλική Σχολή «Αγιος Ιωσήφ», ένα ιδιαίτερα αυστηρό σχολείο. Στα 18 της χρόνια µπήκε στο Πανεπιστήµιο Αθηνών, στο τµήµα της Φιλολογίας, και τέσσερα χρόνια µετά αποφάσισε να σπουδάσει και Νοµική στην Κύπρο. Αφού πήρε το πτυχίο της, ξεκίνησε κατευθείαν το µεταπτυχιακό της στο ∆ίκαιο των Επιχειρήσεων. Με τον συνδυασµό «∆ύναµη Πολιτών» του υποψήφιου δηµάρχου Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωµιάδη πολιτεύεται το µοντέλο, παρουσιάστρια και ηθοποιός Ιννα-∆έσποινα Τσικοπούλου. Γεννηµένη στη Βέροια, είναι εντυπωσιακή, σέξι, «αλλά και µε µυαλό», όπως δηλώνει στο «Κάλπη 19».    

Σήµερα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Γόβα παρθένα», ενώ στο παρελθόν εκπροσώπησε την Ελλάδα ανάµεσα σε 110 χώρες σε παγκόσµιο διαγωνισµό οµορφιάς. «Η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη όπου ζω τα τελευταία 15 χρόνια. Την αγάπησα πολύ και µε αυτήν την αγάπη και τον σεβασµό θα δώσω τον δικό µου αγώνα», τονίζει, ενώ για τις σέξι φωτογραφίες της στα social media και για το αν περιµένει «πόλεµο» εξηγεί πως «θα υπάρχουν σχόλια και είµαι έτοιµη να ακούσω τα χειρότερα».  Η ίδια εργάζεται σκληρά, ενώ ακόµα και ως παρουσιάστρια στη Θεσσαλονίκη είχε την επιµέλεια της εκποµπής της. «Χρειάζεται µυαλό για να το κάνεις αυτό. ∆εν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν», εξηγεί. «H φράση που λέει πως “Είµαστε οι επιλογές µας” είναι γνωστή.  Με αυτή τη σκέψη έκανα µια συνειδητή επιλογή για τις επόµενες αυτοδιοικητικές εκλογές, όπου θα είµαι στις λίστες της Ανατολικής Αττικής, του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού», υποστηρίζει η 26χρονη Αρτεµις Γκούρλια, που γεννήθηκε στη Λαµία και µεγάλωσε στις Αχαρνές Αττικής. Τελειώνοντας το σχολείο, πέρασε Πολιτικές Επιστήµες και ∆ιεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήµιο Πελοποννήσου.    

Παράλληλα σπούδασε ∆ηµοσιογραφία σε ιδιωτική σχολή και σήµερα κάνει τα πρώτα της επαγγελµατικά βήµατα στον ιδιωτικό τοµέα. Η ίδια τον τελευταίο καιρό έχει αλλάξει στυλ, καθώς οι νέες φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media έχουν ένα πιο σοφιστικέ λουκ  
ΜΕ ΤΗ ΡΑΧΗΛ  

Στο πλευρό της Ραχήλ Μακρή, που κατεβαίνει υποψήφια δήµαρχος Ανθούσας – Γέρακα – Παλλήνης, τάσσεται η 21χρονη Μπέτυ Χριστοδούλου, που κατοικεί στον Γέρακα από το 2008. Εχει αποφοιτήσει από το Τεχνικό Λύκειο της Αγίας Παρασκευής και έχει σπουδάσει Παιδαγωγικά.    Στην Κρήτη έχουν «αναστατώσει» τα Χανιά µε την υποψηφιότητά τους δύο κούκλες… «Ελευθερίες». Ο λόγος για την Ελευθερία Αρχοντάκη και την Ελευθερία Κορίτσα-Λεµονοπούλου, που είναι υποψήφιες δηµοτικές σύµβουλοι στο πλευρό του Αρη Παπαδογιάννη µε την παράταξη «Απάντηση, τα Χανιά µας».

      Η πρώτη είναι επιτυχηµένη φαρµακοποιός. 
«Είµαι γέννηµα-θρέµµα αυτής της ευλογηµένης γης. Η ιδιαιτερότητα του επαγγέλµατός µου, καθώς και το γεγονός ότι δραστηριοποιούµαι επαγγελµατικά στην καρδιά αυτής της πόλης, και συγκεκριµένα στη ∆ηµοτική Αγορά, µου έδωσε τη δυνατότητα να έχω καθηµερινή επαφή µε συµπολίτες µας όλων των ηλικιών», έχει αναφέρει. Η δεύτερη σπούδασε στο Τµήµα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής. 

 Στη Θεσσαλονίκη κατεβαίνει και η Ιωάννα Μάρκου, γνωστή από τη συµµετοχή της σε reality µόδας, όπως το «Greece’s Next Top Model».     

Το µοντέλο και επιχειρηµατίας είναι υποψήφια µε τον συνδυασµό «Πρώτα η πόλη µας», µε επικεφαλής τον Χάρη Αηδονόπουλο. Από τον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, µε έντονη κοινωνική δράση, προέρχεται η Παναγιώτα Τσουνάκα, που εντάχθηκε στον συνδυασµό µε επικεφαλής τον υποψήφιο δήµαρχο Ακτίου – Βόνιτσας Θανάση Κασόλα, ενώ ξεχωριστή είναι η υποψηφιότητα της απόφοιτης του Αριστοτελείου Πανεπιστηµίου Θεσσαλονίκης Μαίρης ∆όση στο πλευρό του υποψήφιου δηµάρχου Καρπενησίου Νίκου Σουλιώτη. Πρόκειται για νηπιαγωγό-παιδοψυχολόγο ειδικής αγωγής, µε πτυχίο στην ελληνική νοηµατική γλώσσα, που έλκει την καταγωγή της από τους ορεινούς όγκους της Ευρυτανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive