Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Μετα τη γιαγιά με τις καλτσούλες, την άλλη με τα αγρια χόρτα, τον καστανά, τον κουλουρά κ.λ.π. Φοβερή η επιτυχία του κρατικού μηχανισμού !!! ΑΡΠΑΞΑΝ παππού για ... παρεμπόριο ΚΟΚΚΙΝΩΝ Αυγών!! Είχε πρός διάθεση ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ καρτέλες ο άθλιος φοροφυγάς. Βάλτε τον ΙΣΟΒΙΑ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται

ΣΗΜ.Σε ενα σωστό κράτος δεν έπρεπε να συλληφθή ο παππούς αλλά ο πρωθυπουργός που ΑΝΑΓΚΑΣΕ τον γέροντα να πουλάει αυγουλάκια για να ζήσει.
Θα ήταν στη Λίστα Λαγκάρντ, δεν εξηγείται αλλιώς. Ο Παππους-Ολιγάρχης δηλωσε με περισσή αναίδεια & θράσσος:...
"Θα ζω στην παρανομία, θα πουλάω κοκκινα αυγα". George Karamouzis

2 σχόλια:

  1. ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φτανει πια........Όταν το 50% από τους νέους Έλληνες είναι άνεργοι , κοι οσοι εργαζονται αμοιβονται με 300-550 ευρω , και καθημερινά έρχονται εκατοντάδες παράνομοι αλλοδαποί από όλες τις χώρες του κόσμου καταλαβαίνει και ο πιο αστοιχείωτος ότι πρόκειται περί σχεδίου διάλυσης της Ελλάδας...... Δεν γίνεται με τόσο υψηλά επίπεδα ανεργίας να εισάγουν "εργατικό" δυναμικό από τρίτες χώρες , που ουδεμία σχέση έχουν πολιτισμικά με εμάς και να τους επιδοτούν με τόσα πολλά επιδόματα και παροχές. Στην Ελλάδα του σήμερα ένας ΑφγανοΤαλιμπαν λαθρομετανάστης ή ένας Σομαλος,έχουν καλύτερη τύχη από έναν Έλληνα. Αυτός είναι ο λόγος που η Χρυσή Αυγή δυναμώνει και θα σαρώσει στις επόμενες εκλογές. Ας μην ψάχνουν να βρουν δράκους και φίδια, γιατί οι μόνοι δράκοι και φίδια που υπάρχουν είναι αυτοί οι προδότες που μας κυβερνούν επί σαράντα χρόνια και μας έφτασαν ως εδώ........... Καλή Ανάσταση!



    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive