Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Άλλος Ζαβός κι ετούτος. Ο Μακρόν θύμα Ρώσων φαρσέρ πίστεψε ότι μιλούσε με τον Ουκρανό πρόεδρο (βίντεο)

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Εμανουέλ Μακρόν το νέο «θύμα» των δύο Ρώσων φαρσέρ
Ο Ουκρανός κωμικός Βολοντίμιρ Ζελένσκι κέρδισε τις προεδρικές εκλογές της Κυριακής με ποσοστό 73%. Οι δύο φαρσέρ από τη Ρωσία ο Βλάντιμιρ «Βόβαν» Κουζνέτσοφ και ο Αλεξέι «Λέξους» Στολιάροφ μίλησαν στον Γάλλο πρόεδρο τηλεφωνικά παριστάνοντας τον νεοκλεγέντα....
Στο τηλεφώνημα φάρσα που έγινε την Κυριακή ο Εμανουέλ Μακρόν συγχαίρει τον «Ζελένσκι» για τη νίκη του, λέγοντάς του να «απολαύσει τη στιγμή» καθώς «από αύριο θα φέρεις μεγάλο φορτίο ευθυνών».
«Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τη στήριξή σου. 73%, νιώθω σαν τον Βλαντίμιρ Πούτιν, είχε το ίδιο αποτέλεσμα», αστειεύονται οι φαρσέρ. Ο Μακρόν από την πλευρά του, διαβεβαιώνει τον «Ζελίνσκι» ότι οι εκλογές στην Ουκρανία δεν λειτουργούν «όπως στη Ρωσία» και η νίκη του ήταν «περισσότερο φυσική».
Ο Γάλλος πρόεδρος συνεχίζει υποσχόμενος ότι η Γαλλία «θα κάνει ό,τι μπορεί για να σου προσφέρει στήριξη στον αγώνα κατά της διαφθοράς και με τις συμφωνίες του Μινσκ», αναφερόμενος στη συμφωνία του 2015 που στόχευε στην εγκαθίδρυση της ειρήνης στον εμφύλιο της ανατολικής Ουκρανίας.
Όταν οι φαρσέρ, συνέχισαν ως «Ζελένσκι» λέγοντας στον Μακρόν ότι η Ουκρανία θα πρέπει να κάνει διάλογο με τη Ρωσία και κατηγόρησαν τον Ποροσένκο για την εκπλήρωση των προβλεπόμενων της συμφωνίας του Μινσκ, ο Μακρόν απάντησε «Πιστεύω ότι έχεις δίκιο, και έχεις κάθε λόγο να έχεις αυτή την άποψη. Λοιπόν, αγαπητέ Βολοντίμιρ μπορείς να υπολογίζεις στη στήριξή μου».
Οι φαρσέρ τότε είπαν στον Μακρόν ότι με βάση όσα έχουν γίνει γνωστόα, φαίνεται απίθανο ο Ποροσένκο να μην καταφέρει να αποφύγει τη δίκη μόλις αφήσει τη θέση του τον επόμενο μήνα.
Ήρεμος ο Μακρόν απαντά ότι θα ήθελε να δει μία «ήπια εξέλιξη στη μετάβαση της εξουσίας» ευχόμενος στον «Ζελένσκι» τα καλύτερα στην έναρξη άσκησης των καθηκόντων του «το συντομότερο δυνατόν».
Ερωτηθείς αν θα εγγυάτο την έκδοση του Ποροσένκο από τη Γαλλία σε περίπτωση που επιχειρούσε να κρυφτεί στη χώρα μετά από καταδίκη από ουκρανικό δικαστήριο ο Μακρόν απαντά «Δεν νομίζω ότι το πρώτο μέρος που μπορεί να πάει σε αυτή την περίπτωση είναι η Γαλλία, οπότε μην ανησυχείς».
Με τον Μακρόν να επαναλαμβάνει τα συγχαρητήριά του ο «Ζελένσκι» απαντά ότι πάει να πιει σαμπάνια αλλά ελπίζει ότι δεν θα είναι τόσο μεθυσμένος «όσο συνήθως είναι ο Ποροσένκο».
Ο Μακρόν γελάει και του δίνει ευχές για το Πάσχα και την εκλογή του.
Οι δύο φαρσέρ είναι γνωστοί για τις αστείες συζητήσεις με ηγέτες και πολιτικούς παγκοσμίως, έχοντας μιλήσει με δεκάδες όλα τα χρόνια, από τον αυτοανακηρυχθέντα πρόεδρο της Βενεζουέλας Χουάν Γκουάιδο μέχρι τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τον πρώην αμερικανό πρέσβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive