Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Αυτεπάγγελτη πειθαρχική διαδικασία από τον Ιατρικό Σύλλογο για τον Παύλο Πολάκη. Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών αποφάσισε την αυτεπάγγελτη κίνηση πειθαρχικής διαδικασίας σε έκτακτη συνεδρίαση.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) Στέλιου Κυμπουρόπουλου
Για δηλώσεις του αναφορικά, με το μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) Στέλιου Κυμπουρόπουλου, αποφάσισε το ΔΣ του Συλλόγου ,στο πλαίσιο έκτακτης συνεδρίασής του προχώρησε στην αυτεπάγγελτη κίνηση πειθαρχική διαδικασίας κατά του γιατρού Παύλου Πολάκη....
Σύμφωνα με την απόφαση του ΔΣ του ΙΣΑ, "ανακύπτει ζήτημα κατεπείγοντος, με δεδομένο την πρωτοφανή δημόσια επίθεση συναδέλφου κατά συναδέλφου, αλλά και την έκταση που έχει πάρει το θέμα στην ελληνική κοινωνία".

1 σχόλιο:

  1. Θαυμαστε αυτον τον τραμπουκο.Ειναι και γιατρος που επρεπε να εχει μια εστω υποτυπωδη ευαισθησια.Ουστ ,ζαγαρι του Ομαλου,ντροπη της Κρητης.Λιγο φιλοτιμο να ειχες,επρεπε εδω και καιρο ,να βοσκεις προβατα.Μη σου πω οτι,θα λυπομουνα και τα προβατα.Στα τσακιδια βρωμοκρητικαρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive