Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

ΗΛΕΙΑ. Απίστευτη επιδρομή σε σπίτι: Σκότωσαν σκυλιά, πυροβόλησαν και έκαψαν φορτηγό

Αποτέλεσμα εικόνας για Απίστευτη επιδρομή σε σπίτι: Σκότωσαν σκυλιά, πυροβόλησαν και έκαψαν φορτηγό
Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Μ. Δευτέρας σε χωριό της Ηλείας, όταν τρεις άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στην αυλή του σπιτιού ενός ηλικιωμένου, άρχισαν να πυροβολούν, σκότωσαν τα δύο σκυλιά του και μετά έβαλαν φωτιά στο φορτηγό του. Η γειτονιά αναστατώθηκε...
όταν άκουσε τους πυροβολισμούς, σύμφωνα με το Star. Αρχικά ο ένας από τους δράστες πυροβόλησε με καραμπίνα στα τζάμια του σπιτιού, χωρίς να τραυματίσει κάποιον. Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά και έκαψαν το φορτηγό του ηλικιωμένου και τέλος πήγαν στην κτηνοτροφική μονάδα που έχει κοντά στο σπίτι του και σκότωσαν εν ψυχρώ τα σκυλιά του. Αμέσως μετά εξαφανίστηκαν, ενώ οι αστυνομία συνεχίζει να τους αναζητά. Οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες εκτιμούν ότι οι δράστες είχαν προσωπικές διαφορές με τον ηλικιωμένο, καθώς στόχος τους ήταν μόνο να προκαλέσουν καταστροφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive