Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019

Η ΖΩΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΜΕ. Αυτός είναι ο γηραιότερος υποψήφιος!. ΜΟΝΟ 92 ετών. ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ κυρ Νίκο λεβεντιά

Στις δημοτικές εκλογές 2019 κατεβαίνει υποψήφιος και ένας κύριος που… το λέει η καρδιά του. Ο λόγος για τον 92χρονο Νικόλαο Καραγιαννάκη που κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές στο Διδυμότειχο. Ο κ. Νικόλαος κατεβαίνει με το συνδυασμό του Θεόδωρου Σκίνδρη και έχει συμπληρώσει τα 92 του χρόνια....
Με σχεδόν όλη την ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας στην πλάτη του, πήρε την απόφαση και.. το μπαστούνι του έτοιμος για μάχη. Διάθεσή του να σταθεί στο πλευρό του Θεόδωρου Σκίνδρη και να διεκδικήσει μια θέση στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Δήμου Διδυμοτείχου.
Όπως αναφέρει το inevros.gr, με μια πρόχειρη έρευνα, πρόκειται για τον γηραιότερο υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στην Ελλάδα! Το πρώτο ρεκόρ λοιπόν έσπασε ήδη. Το μήνυμα του Θ. Σκίνδρη για την υποψηφιότητα του κ. Νίκου: «Εδώ είναι όλη η ιστορία, η τιμιότητα, η θέληση για αγώνα. H δίψα για ένα καλύτερο αύριο δεν σβήνει ποτέ. Και αν ο πρωθυπουργός κατέβασε 90 χρονών στις Ευρωεκλογές εμείς είμαστε πιο μπροστά με τον αγωνιστή κύριο Νίκο στα 92 του χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive