Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Άλλη μια υπέροχη & "λαμπερή" νύχτα στην "ασφαλέστατη" Μονμάρτρη των Αθηνών – Ξύλο, μολότοφ. πέτρες και χημικά!

Άλλο ένα βράδυ τα Εξάρχεια μετατράπηκαν σε πεδίο μάχη. Επεισόδια ως τις πρωινές ώρες γύρω από το Πολυτεχνείο. Μια ομάδα νεαρών που βγήκε από το χώρο του Πολυτεχνείου που έχει γίνει πια μόνιμη γιάφκα κουκουλοΦΛΩΡΩΝ χωρίς να ενοχλείται ΠΟΤΕ απο καμμία κυβέρνηση, κατά τις 11.30 το βράδυ, πέταξε μολότοφ και πέτρες σε διμοιρία των ΜΑΤ της αστυνομίας που βρισκόταν επί της οδού Πατησίων. Για περίπου μιάμιση ώρα κράτησε η ένταση ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και δυνάμεις των ΜΑΤ με την ατμόσφαιρα από τις μολότοφ και τα δακρυγόνα να είναι αποπνικτική....
Το βράδυ όμως δεν είχε ολοκληρωθεί εκεί, καθώς ταραξίες έκαναν την εμφάνισή τους στα Εξάρχεια ξανά γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής. Για μια ακόμη φορά έπεσαν μολότοφ και πέτρες, με τα επεισόδια να διαρκούν περίπου 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive