Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Οι σχολικοί φύλακες «στρίμωξαν» την Αχτσιόγλου στην Πάτρα – Τους "φλόμωσε" στις υποσχέσεις και στα παραμύθια.(φώτο)

Την υπουργό Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου «στρίμωξαν» στην Πάτρα, έξω από το στάδιο όπου θα μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος των σχολικών φυλάκων και στελέχη του σωματείου. Οι σχολικοί φύλακες και ο πρόεδρός τους Ηλίας Τσούνας, δήλωσαν...
πως είχαν συνάντηση με την υπουργό Εργασίας Αχτσιόγλου.

Ο κ. Τσούνας, πρόσθεσε μάλιστα πως ενεχείρισαν υπόμνημα στον Πρωθυπουργό και την ίδια για όλα τα εκκρεμή θέματα του κλάδου.

2 σχόλια:

  1. Δεν αντέχω άλλο θα το πώ!
    Μα είστε ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΚΟΜΗ ????
    Αστε τα χαρτιἀ και τις υπογραφές
    και ΑΡΠΑΞΤΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ! Η μόνη
    "γλώσσα" που αντιλαμβάνονται τα ΑΥΤΑ!

    ΑΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να κανω ενα σxολιο αναφορικα με τους σχολικους φυλακες που μας τα εχουν πρηξει.
    σε ολες τις αλλες σοβαρες χωρες για την ομαλη λειτουργια του σχολειου προσλαμβανουν τον λεγομενο σχολικο επιστατη(σχολικοι φυλακες και αλλες βλακειες ειναι καθαρα ελληνικα εφευρηματα) ο οποιος πρεπει να ειναι αποφοιτος τεχνικης εκπαιδευσης.
    γιατι μεσα στα πολλα καθηκοντα του ειναι και η επισκευη διαφορων ζημιων και βλαβων που θα προκυψουν μεσα στο σχολειο.
    προκειται για σοβαρη εργασια και φυσικα ποτε δεν θα προσλαμβαναν στην θεση του καποιον επειδη εχει την ιδιοτητα του πολυτεκνου ή εχει μεταπτυχιακο στην κοινωνιολογια.

    Θυμάμαι επίσης να είχα διαβάσει ότι στην Ελβετία ένα μέρος της καθαριότητας στις δημόσιες υπηρεσίες και υποδομές τους είναι υποχρεωτικό να το αναλαμβάνουν οι ίδιοι οι δημόσιοι υπάλληλοι (http://www.nooz.gr/world/oi-elvetoi-dim-upalliloi-8a-ka8arizoun-tous-xorous-ergasias-tous). Το ίδιο ισχύει και στα σχολεία όπου ένα μέρος της καθαριότητας αναλαμβάνουν οι ίδιοι μαθητές όχι μόνο στην Ελβετία αλλά και στη Γερμανία,Ολλανδία,Σκανδιναβία κλπ.επισης οι μαθητες στο τελος του ετους επιστρεφουν τα σχολικα τους βιβλια καθαρα και χωρις μουτζουρες ωστε να τα παρουν οι επομενοι οταν ξανα ξεκινησει η νεα χρονια και πολλα αλλα.

    Ουτε τα αυτονοητα δεν μπορουμε να εφαρμοσουμε σε αυτον εδω τον τοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive