Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Οι Αλβανοί δολοφόνοι του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη “ξάφριζαν” σπίτια σε όλη την Ελλάδα

Αποτέλεσμα εικόνας για δολοφόνοι του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη
Σε σπείρα των Αλβανών που ρήμαζε και έκλεψε 69 σπίτια σε όλη την Ελλάδα, εμπλέκονται οι φερόμενοι δολοφόνοι του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη, 
Αποτέλεσμα εικόνας για δολοφόνοι του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη
που έπεσε νεκρός από πυρά τον Απρίλιο του 2018 στο σπίτι του στην Κηφισιά, αφού πρώτα τον χτύπησαν με σίδερο στο κεφάλι, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο....

Όπως είχε προκύψει από έρευνα, τα μέλη της σπείρας αρκετές ημέρες πριν την δολοφονία του επιχειρηματία, ενώ κινούνταν με κλεμμένο όχημα σε επαρχιακό δρόμο «συνάντησαν» στο δρόμο τους ένα αγριογούρουνο το οποίο πυροβόλησαν με πιστόλι. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από αστυνομικούς όπως και δυο κάλυκες αλλά και αίμα το οποίο αρχικά θεωρήθηκε πως ήταν από τραύμα ανθρώπου ωστόσο στη συνέχεια οι εργαστηριακές εξετάσεις έδειξαν πως προέρχεται από αγριογούρουνο.
Μετά τη δολοφονία του επιχειρηματία οι κάλυκες «ταυτοποιήθηκαν» και διαπιστώθηκε πως προέρχονταν από το όπλο που χρησιμοποιήθηκε για να σκοτώσουν το αγριογούρουνο. Τότε ξεκίνησε η έρευνα για να βρεθεί η άκρη του νήματος αναζητώντας κυνηγούς αγριογούρουνων, ενώ στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης της ανθρωποκτονίας είναι χαρακτηριστικό ότι εξετάστηκαν δεκάδες άνθρωποι. Είναι χαρακτηριστικό πως η επιχείρηση των αστυνομικών έφερε την επωνυμία sus scrofa- όπως είναι η ονομασία αγριογούρουνου.
Τα 4 άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση δολοφονίας του, εξακριβώθηκε πως είναι μέλη συμμορίας που από το Νοέμβριο του 2017 μέχρι τον Απρίλιο του 2018, έμπαιναν σε σπίτια την ώρα την ώρα που έλειπαν οι ιδιοκτήτες και τα ξάφριζαν.
Όπως αναφέρθηκε, στην παρουσίαση της υπόθεσης από το Γενικό Περιφερικό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας, Υποστράτηγο Μιλτιάδη Πουρσανίδη, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, οι δράστες εξορμούσαν σε διάφορα χωριά με κλεμμένα αυτοκίνητα με σκοπό να βρουν “θησαυρούς” σε ακατοίκητα σπίτια, ενώ τις φορές που δεν είχαν υπολογίσει σωστά και οι ένοικοι ήταν μέσα, άκουγαν έγκαιρα τις φωνές και έφευγαν, με αποτέλεσμα να “ξεγλιστρούν”.
Αυτό βέβαια δε συνέβη στην περίπτωση του Αλέξανδρου Σταματιάδη, ο οποίος μετά από διάρρηξη στο σπίτι του έπεσε νεκρός στις 2 Απριλίου 2018.
Τρεις από τους φερόμενους ληστές και κατηγορούμενους για τη δολοφονία Σταματιάδη, κρατούνται σε καταστήματα κράτησης της Ελλάδας και ένας σε αντίστοιχο του Βελγίου.
Στη σπείρα που ρήμαζε σπίτια σε όλη την Ελλάδα συγκροτούνται άλλα 4 άτομα, από τους οποίους ένας κρατείται για το αδίκημα της ληστείας. Ακόμα, δύο αλλοδαποί ταυτοποιήθηκαν για υπόθαλψη εγκληματία και ένας για παροχή συνδρομής σε εγκληματική οργάνωση, ενώ δεν αποκλείεται να εμπλέκονται και άλλα άτομα.
Όσον αφορά τη δράση τους, εξακριβώθηκε πως δύο από τα μέλη της σπείρας διέρρηξαν σπίτι σε περιοχή της Παλλήνης Αττικής τον Ιανουάριο του 2018 και έκλεψαν κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας 100.000 ευρώ, καθώς και ένα αυτοκίνητο με το οποίο πήγαν σε χωριά της Πιερίας. Εκεί διέπραξαν συνολικά 6 διαρρήξεις σπιτιών, αφαιρώντας χρήματα και κοσμήματα.
Έπειτα από την διερεύνηση της υπόθεσης, εξακριβώθηκε οτι τα 5 μέλη της οργάνωσης διέπραξαν από το Νοέμβριο του 2017 έως τον Απρίλιο του 2018 ακόμα 62 κλοπές. Συγκεκριμένα, 16 στη Φθιώτιδα, 16 στη Λακωνία, 9 στη Μαγνησία και 9 στην Αιτωλοακαρνανία, 7 στην Αργολίδα, 1 στην Αρκαδία, 1 στη Βοιωτία, 1 στην Καρδίτσα, 1 στη Λάρισα και 1 στη Φωκίδα.
Όπως ανέφερε ο Προιστάμενος του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων και Δημοσίων Σχέσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, αστυνόμος Α’ Πέτρος Τάνος, “εξακριβώθηκε ότι δρούσαν κυρίως τα απογεύματα και τα βράδια, παραβιάζοντας τις πόρτες και τα παράθυρα των σπιτιών, κλέβοντας κυρίως χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται στις 328.700 ευρώ. Επίσης, έκλεψαν δύο οχήματα τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους, μία κυνηγετική καραμπίνα και ένα υπηρεσιακό πιστόλι που έκλεψαν από σπίτι αστυνομικού”.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τους συλληφθέντες:
  1. (επ.) GJERGJI (ον.) ELVIS του NDUA και της MARA που γεννήθηκε στις 25-2-1989 στην Αλβανία
  1. (επ.) JASCU ή KOLA ή GIERGJI (ον.) EDMOND ή ADRIAN του FRROK ή MARK και της MARIA που γεννήθηκε στις 8-3-1985 ή 8-3-1989 στην Αλβανία
  1. (επ.) PEPA (ον.) GENCI ή JORGO του SHEFIT και της XHEVRIE ή XHEVA που γεννήθηκε στις 24-5-1977 στην Αλβανία
  1. (επ.) FILOPATI (ον.) ARMANDO του GJOVALIN και της MARTINE που γεννήθηκε στις 3-6-1983 στην Αλβανία

  2. (επ.) HINGA (ον.) GENTIAN του HEKURAN και της BUKURI που γεννήθηκε στις 15-5-1979 στην Αλβανία

  3. Από 01-03-2019 με νεότερη διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, έπαυσε να ισχύει  η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας και των στοιχείων ταυτότητας της αλλοδαπής γυναίκας που εμφανίζονταν στο συγκεκριμένο πεδίο. 
και τους μη συλληφθέντες :
   7. (επ.) KOLA (ον.) TONIN ή ANTONI του FRROK και της MARIA που γεννήθηκε στις 2-9-1981 στην Αλβανία
   8. (επ.) FRROKU ή FRROCU (ον.) ADRIAN του MARK και της PRENDE που γεννήθηκε στις 5-3-1975 στην Αλβανία

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

1 σχόλιο:

  1. συνεχεις δολοφονιες ελληνων απο αλλοδαπους α ρε καταντια,αλλος ενας ελληνας δολοφονειται ετσι απλα απο 10 αλλοδαπα αλβανοσκουπιδια και μια ρουμανα

    Δολοφονία Σταματιάδη: Οι φωτογραφίες του αγριογούρουνου που οδήγησαν στους φονιάδες

    http://amfipolinews.blogspot.com/2019/02/blog-post_406.html (αξιζει να διαβαστει ολο)

    '' Οι κάλυκες ταυτίσθηκαν με το εννιάρι που πυροβολήθηκε ο Αλέξανδρος Σταματιάδης. Το αίμα, όμως, διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν ανθρώπινο, αλλά μετά από εργαστηριακές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι προερχόταν από αγριογούρουνο. Εχοντας στοιχεία ότι οι δολοφόνοι του Σταματιάδη είχαν ποινικό παρελθόν, οι αστυνομικοί άρχισαν να αναζητούν στοιχεία παντού. Εντόπισαν τελικά στο facebook τις φωτογραφίες με το θήραμα - τρόπαιο. Η επιχείρηση είχε πάρει το όνομα sus scrofa (η επιστημονική ονομασία του αγριογούρουνου) και άρχιζε η «παρέλαση» υπόπτων στην ασφάλεια. Εξετάστηκαν πάνω από εκατό άτομα μέχρι να ταυτοποιηθούν οι δολοφόνοι.''

    · → και φυσικα δεν απελαθηκαν ποτε ενω ηταν σεσημασμενοι/ειχαν αποφυλακιστει κλπ... και μιλαμε για σοβαρες και σκληρες παραβατικες και κακουργηματικες πραξεις

    · → κριμα για τον Σταματιάδη θα ειχε γλιτωσει,
    για να καταλαβετε ποσο γελοιο-ανυπαρκτο κρατος και ποση αστεια-ξεπουλημενη δικαιοσυνη εχει αυτη εδω η μπουρδελοχωρα,τα καθαρματα τα αφηναν απλα ελευθερα και μιλαμε για μια αδιστακτη συμμορια με σκληρο ποινικο παρελθον,ειναι σχεδον σιγουρο οτι στην φυλακη ολοι τους πηγαν για ενα συντομο χρονικο διαστημα της πλακας(και αν πηγαν τελικα και ποτε)και μετα ομορφα και ωραια τους αποφυλακισαν,τους αφηναν απλα ελευθερους και μιλαμε για αδιστακτους,σκληρους και επικινδυνους κακοποιους,σχεδον καθολου φυλακη(ισως και καθολου) ουτε απελαση ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ,αντι να τους χωσουν μεσα στην φυλακη για 20-30 χρονια σε συνδυασμο με καταναγκαστικη εργασια και μετα να ακολουθησει η διαδικασια της απελασης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive