Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Στέλιο στο είπαμε, ετοίμασε κουστουμάκι για Βρυξέλλες. Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία: «Ρατσιστική η επίθεση του ¨αντιρατσιστή" -λέμε τώρα- Πολάκη»

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία: «Ρατσιστική η επίθεση Πολάκη»

Ατελείωτα τα σχόλια για τα όσα έγραψε ο Παύλος Πολάκης για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο. Ανάμεσά τους και η ανακοίνωση της ΕΣΑμεΑ. Όπως συγκεκριμένα αναφέρει:...
«παραβιάζουν την κείμενη νομοθεσία» -του ΣΥΡΙΖΑ έτσι;- και κάνει δήλωση για ρατσισμό.  Όπως συγκεκριμένα αναφέρει σε ανακοίνωση της η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία χαρακτηρίζει «ρατσιστική» την επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας τονίζοντας ότι «παραβιάζει την κείμενη νομοθεσία».  Η ΕΣΑμεΑ προαναγγέλλει, τέλος, ότι προσφεύγει άμεσα κατά του Παύλου Πολάκη στη δικαιοσύνη.  Η ανακοίνωση της ΕΣΑμεΑ έχει ως εξής:  «Η ΕΣΑμεΑ θεωρεί ότι η απαράδεκτη δήλωση του υπουργού Παύλου Πολάκη σχετικά με τα μέτρα προστασίας των ατόμων με αναπηρία που έχουν θεσπιστεί στη χώρα βρίθει ρατσιστικής συμπεριφοράς σε βάρος των ατόμων με αναπηρία και παραβιάζει την κείμενη νομοθεσία.   Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο! Η ΕΣΑμεΑ προσφεύγει άμεσα στη δικαιοσύνη για αυτό το θέμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive