Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

ΤΩΡΑ. Τι πιο .. φυσικό. Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Θεόδωρος Παναγόπουλος για τη «μαφία του Κορυδαλλού»


Ελεύθεροι αφέθηκαν το βράδυ της Μ. Δευτέρας, οι ποινικολόγοι Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Θεόδωρος Παναγόπουλος μετά την μαραθώνια απολογία για την «μαφία του Κορυδαλλού».
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στον γνωστό ποινικολόγο....
επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο ΑΤ της περιοχής του και κατέβαλε ως εγγύηση το ποσό των 50.000 ευρώ. Περιοριστικοί όροι επιβλήθηκαν και για τον ποινικολόγο, Θεόδωρο Παναγόπουλο. 
Τι υποστήριξε στην απολογία του ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος 
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως αυτήν την ώρα γνωστά, στο υπόμνημα που κατέθεσε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στον ανακριτή αναφέρει πως αναγορεύεται σε αξιόπιστος μάρτυρας ο Αριστείδης Φλώρος, ο οποίος έχει ήδη καταδικαστεί δύο φορές από την ελληνική Δικαιοσύνη, για την υπόθεση της Energa και για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του Γιώργου Αντωνόπουλου. Την ίδια ώρα, θέλησε να τονίσει ότι οι καταθέσεις των δικηγόρων σε βάρος του, αναφέρονται σε όσα φέρεται ότι τους είχε πει ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, ότι δηλαδή ο ίδιος είχε ζητήσει από τον Αριστείδη Φλώρο 2.000.000 ευρώ, γεγονός που δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί, αφού ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Το γεγονός, μάλιστα, ότι κανείς δεν είχε καταγγείλει τις φερόμενες ως οικονομικές του αξιώσεις στις Αρχές, εάν και τις γνώριζαν, καθιστά αναξιόπιστα τα όσα υποστηρίζονται. «Αν και όλοι φέρονται να γνωρίζουν εδώ και πέντε χρόνια τις φερόμενες ως οικονομικές αξιώσεις μου, κανείς εξ αυτών δεν τις είχε καταγγείλει στις αρχές στο πλαίσιο οποιασδήποτε διαδικασίας», υπογραμμίζει στο υπόμνημά του ο Αλέξενδρος Λυκουρέζος και επισημαίνει πως «υπερβαίνει τα όρια της λογικής η εναλλαγή των ρόλων του θύτη και του θύματος». Αντικρούοντας την κατηγορία της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση από το 2014, ο κ. Λυκουρέζος διερωτάται πως μπορεί ο ίδιος να είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης από το 2014 όταν η άρση απορρήτου των συνδιαλέξεων άρχισε στις 2 Ιανουαρίου του 2019. «Αδιανόητο ένας άνθρωπος του δικού μου υποβάθρου και της δικής μου διαδρομής, να έχω (κατα) δεχθεί να ενταχθώ ως μέλος σε εγκληματική οργάνωση, η οποία διευθύνεται από αλλοδαπό κατάδικο για ειδεχθή αδικήματα, για ένα εκ των οποίων είχα απόλυτη γνώση, ως πληρεξούσιος δικηγόρος πολιτικής αγωγής του κ. Αντωνόπουλου», αναφέρει στο μακρσκελές υπόμνημά του ο κ. Λυκουρέζος και προσθέτει πως δε νοείται ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, από τη στιγμή που ο ίδιος δεν γνωρίζει κανένα από τα μέλη αυτής, ούτε επικοινωνούσε ή συνομιλούσε μαζί τους, σχεδιάζοντας κάτι το μεμπτό και παράνομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive