Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Χαμός στον ΑΝΤ1 – Το «χρυσό» συμβόλαιο του Χατζηνικολάου και η εκπομπή του που δεν βγήκε στον αέρα – Τι θα γίνει με τον καταξιωμένο άνκορμαν?…

Ο Νίκος Χατζηνικολάου,είναι ο “βασιλιάς” της ενημέρωσης του ANT1, αδιαμφισβήτητα.  Και για όποιον το αμφισβητεί, “μάρτυρες” είναι τα νούμερα τηλεθέασης, όπου το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, σημειώνει καθημερινά αξιόλογα νούμερα και έχει καθιερωθεί σε μεγάλο αριθμό τηλεθεατών.  Όμως τώρα υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα... ανάμεσα στην διεύθυνση του σταθμού και τον καταξιωμένο άνκορμαν. Και αυτό έχει να κάνει με τις προϋποθέσεις του συμβολαίου του.  Ο Νίκος Χατζηνικολάου, στο συμβόλαιο, συμπεριελάμβανε και την παρουσίαση της εκπομπής του, «Ενικός», κάτι που ήταν μάλιστα να βγει στην αρχή της σεζόν που φεύγει…  Όμως κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει κι ενώ πλέον, βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, όπου μια τέτοια εκπομπή θα μπορούσε να αποφέρει επιπλέον νούμερα στο κανάλι του Αμαρουσίου..  Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο Μαρούσι, είναι προβληματισμένοι με το κόστος της παραγωγής, ενώ, παράλληλα, βλέπουν ότι αντίστοιχες εκπομπές σε άλλα κανάλια, δεν τα έχουν πάει καλά..  Και έτσι το πρόβλημα παραμένει..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive