Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Διαμαρτυρία στη ΔΕΗ: Το ρεύμα δεν είναι εμπόρευμα (video). Ρεπορτάζ: Σοφία Διάκου

ΔΕΗ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από υποκατάστημα της ΔΕΗ στην οδό Αγίου Δημητρίου πραγματοποίησαν μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης.  Αιτήματά τους οι μειώσεις στα τιμολόγια ρεύματος με περικοπή των πρόσθετων επιβαρύνσεων...
(φόρων-τελών-χρεώσεων), διαγραφή των χρεών των μακροχρόνια άνεργων, των χαμηλοσυνταξιούχων, των ΑΜΕΑ , των μονογονεϊκών οικογενειών και όλων όσων έχουν εισόδημα κάτω από το όριο φτώχειας και διακανονισμός αποπληρωμής με βάση τις οικονομικές δυνατότητες του οφειλέτη.


Όπως δήλωσε ο Ηλίας Σμήλιος από το Συντονιστικό Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης η σημερινή κινητοποίηση αφορά την περίπτωση συνταξιούχου των 650 € και της άνεργης συζύγου του, που όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται ενώ θα έπρεπε να όπως δικαιούται να διαγραφεί το χρέος του προς την εταιρεία, αντίθετα κατηγορείται για ρευματοκλοπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive