Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Σάλος με την Λοΐζου: Η Ελ. Ακρίτα και Χαρ. Αλεξίου στα «χαρακώματα» των social media

Σάλος επικράτησε μετά την αποκάλυψη ότι η Μυρσίνη Λοΐζου, πρώην υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, εισέπραττε παράνομα την σύνταξη της μητέρας της που είχε πεθάνει εδώ και 5,5 χρόνια. Από την Παρασκευή όταν η Μυρσίνη Λοΐζου παραιτήθηκε υπήρξαν πολλές αιχμές για την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ συζητήθηκε έντονα η κατάθεση που είχε δώσει η Χαρούλα Αλεξίου, υπέρ της Μυρσίνης Λοΐζου...
για την υπόθεση αυτή στο δικαστήριο. Κάτι το οποίο εν συνεχεία έφερε έντονες επικρίσεις για την Χαρούλα Αλεξίου. Μετά, λοιπόν, τις επικρίσεις που δέχτηκε η Χαρούλα Αλεξίου στα social media, η Ελενα Ακρίτα την υπερασπίζεται ανοικτά, με ανάρτησή της στο Facebook, στην οποία αναφέρει: «Ήρεμα λίγο οι κανίβαλοι. Αυτός ο τόπος χρωστάει πολλά στη Χαρούλα Αλεξίου. Την αγαπάμε και την τιμάμε, αφήστε ήσυχη αυτή τη σπουδαία γυναίκα» και «Άλλο διαφωνία κι άλλο δολοφονία χαρακτήρα. Ο κόσμος καίγεται κι εμείς θα λιθοβολήσουμε τη Χαρούλα; Που εκτός από μεγάλη φωνή είναι και Η ψυχούλα; Ε δεν είμαστε καλά».
Αναλυτικά ότι έγραψε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive