Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Ο ΤΡΟΜΟΣ σας η ΗΔΟΝΗ μας. "ΣΚΙΑΖΟΝΤΑΙ" οι προδοτες να βγούν απ το βόθρο τους, ΚΑΙ η Παπακώστα ακύρωσε "καθόδό" στην Τρίπολη

Αποτέλεσμα εικόνας για Παπακώστα
Υπενθυμίζεται ότι μετά τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε σε Βέροια και Κιλκίς ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, ακύρωσε την επίσκεψή του στη Λάρισα. Την προγραμματισμένη επίσκεψή της, αύριο, στην Τρίπολη για την επέτειο της 25 Μαρτίου ακύρωσε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη...
– λίγες ώρες μετά τον Νίκο Παππά στη Λάρισα – σύμφωνα με σχετική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο βουλευτής Αρκαδίας του ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Αυτό γνωστοποίησε με ανάρτησή του ο βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. 
Odysseas Konstantinopoulos
6 ώρες πριν
Η κ Παπακώστα ακύρωσε την παρουσία της στη αυριανή παρέλαση στην Τρίπολη!
 Υπενθυμίζεται ότι μετά τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε σε Βέροια και Κιλκίς ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, ακύρωσε την επίσκεψή του στη Λάρισα, με στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ να αποδίδουν την αλλαγή στον προγραμματισμό σε προσωπικούς λόγους.   Η κ Παπακώστα ακύρωσε την παρουσία της στη αυριανή παρέλαση στην Τρίπολη!   Επίσης, ο Γιώργος Βαρεμένος βρέθηκε αντιμέτωπος με γιουχαϊσματα και ύβρεις ομογενών με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών, κατά την επίσκεψή του στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive