Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Όταν οι εργατες πλακώνονται μεταξύ τους η εργοδοσία ανοίγει σαμπανιες, Βλάκες ε, ΒΛΑΚΕΣ. Εκτακτο: Επεσε ξύλο στη συνεδρίαση της ΓΣΕΕ [βίντεο]

Αποτέλεσμα εικόνας για Επεσε ξύλο στη συνεδρίαση της ΓΣΕΕ
Θυμίζουμε ότι δεν πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες το 37ο συνέδριο της ΓΣΕΕ που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Καλαμάτα. Σε ρινγκ μετατράπηκε η προγραμματισμένη για την Τετάρτη (20.03.2019) συνεδρίαση της ΓΣΕΕ....  Στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Συνομοσπονδίας, που πραγματοποιείται σήμερα στα γραφεία της, στην Πατησίων, υπήρξε ένταση, όταν μέλη του ΠΑΜΕ ζήτησαν από τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλο, «να αποχωρήσουν οι εργοδότες από την αίθουσα, για να προχωρήσει η διαδικασία».  Από πλευράς ΓΣΕΕ γίνεται λόγος για τραμπούκικες μεθόδους από πλευράς του Πανεργατικού Μετώπου, ενώ το ΠΑΜΕ κατηγορεί τη Συνομοσπονδία ότι έφερε μπράβους σε ακόμη μια διαδικασία. 
Η κατάσταση ξέφυγε, με έντονους διαπληκτισμούς και κάποιοι από τους παρευρισκόμενους ήρθαν στα χέρια και χρειάστηκαν αρκετά λεπτά για να εκτονωθεί η ένταση.
Θυμίζουμε ότι δεν πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες το 37ο συνέδριο της ΓΣΕΕ που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Καλαμάτα.
Ομοσπονδίες, εργατικά κέντρα, συνδικαλιστές και μέλη του ΠΑΜΕ έκαναν νέα συγκέντρωση έξω από το ξενοδοχείο της Καλαμάτας, όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί συνέδριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive