Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

ΠΕΡΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στη σκηνÎ και άτομα κάθονται
Θα μπορούσε κανείς να ερωτήσει τι χρειάζεται Πρόεδρος Δημοκρατίας χωρίς καμία αρμοδιότητα, σε μία χώρα “πρωθυπουργική δικτατορία” που είναι ουσιαστικά τσιφλίκι του εκάστοτε πρωθυπουργού υπηρέτη της κατοχής...

Η απάντηση μπορεί να ήταν ότι χρειάζεται ως σύμβολο της ενότητας του (υπό αποδόμηση) Ελληνικού Έθνους.
Παρατήρηση όμως σε αυτό θα ήταν, ότι τα χρόνια από την αναθεώρηση του Συντάγματος από τον Ανδρέα Παπανδρέου τη δεκαετία του 1980 (προς το τέλος) και ιδίως από το Σημιτικό 1996 και μετά, ο Πρόεδρος συμβολίζει μόνον την ενότητα των κομμάτων.
Σε παρατήρηση ότι τα κόμματα που εκλέγουν τον πρόεδρο της δημοκρατίας εκλέγονται από τον λαό και συνεπώς ο Πρόεδρος της δημοκρατίας συμβολίζει έμμεσα την ενότητα του Ελληνισμού, θα παρατηρούσε εύκολα κανείς ότι.
Τα κόμματα αυτά που επί σειράν ετών εξαπατούν με προεκλογικά ψεύδη τον Ελληνικό λαό, που με συνωμοσία τον υποδούλωσαν και τον εξοντώνουν, που επί σειράν ετών χωρίς να ενημερώνουν τον Ελληνικό λαό συνωμοτούσαν για την υποδούλωση του, την καταλήστευση του και την καταστροφή του, που αποτελούν τo δημοκρατικό προσωπείο της κατοχής, δεν αντιπροσωπεύουν πλέον τον Ελληνισμό.
Και το συμπέρασμα που λογικά βγαίνει, είναι ότι ο Πρόεδρος συμβολίζει μόνον την ενότητα των κατοχικών κομμάτων και ότι αυτή εκπροσωπεί.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στη σκηνÎ και άτομα κάθονται

Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive