Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Βίντεο ντοκουμέντο με διαρρήκτες που ακούνε τις κινήσεις της ΕΛ.ΑΣ. και γίνονται καπνός. Με εξελιγμένες μεθόδους και ασυρμάτους μπαίνουν στις συχνότητες της αστυνομίας και μαθαίνουν τις διαβιβάσεις

Βίντεο ντοκουμέντο με διαρρήκτες που ακούνε τις κινήσεις της ΕΛ.ΑΣ. και γίνονται καπνός
Πονοκέφαλο στους αστυνομικούς αποτελούν οι κακοποιοί που, όπως φαίνεται, βρίσκονται ένα βήμα μπροστά από την αστυνομία καθώς με εξελιγμένες μεθόδους και ασυρμάτους, μπαίνουν στις συχνότητες της ΕΛ.ΑΣ. και ακούνε τις διαβιβάσεις του κέντρου επιχειρήσεων προς τις αστυνομικές δυνάμεις....
Στο αποκλειστικό βίντεο που είναι από τον Ιανουάριο του 2019, φαίνονται τρεις επίδοξοι κακοποιοί στα βόρεια προάστια να έχουν μπει στην συχνότητα της ΕΛ.ΑΣ. και να ακούνε κρυφά το σήμα για άμεση επέμβαση, που δίνεται από το κέντρο επιχειρήσεων προς ομάδα ΔΙΑΣ, όταν γίνονται αντιληπτοί από κάτοικο της περιοχής.  Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι 3 διαρρήκτες βρίσκονται έξω από την είσοδο πολυκατοικίας. Ο ένας κρατάει στα χέρια του μια βαριοπούλα, ενώ ο δεύτερος τσεκάρει τα κουδούνια καθώς και αν υπάρχει συναγερμός στην πύλη εισόδου.  Ο τρίτος κακοποιός, ο οποίος εκτελεί χρέη τσιλιαδόρου, με περίσσιο θράσος κρατάει στα χέρια του έναν ασύρματο, όπου αφού έχει μπει στη συχνότητα του κέντρου επιχειρήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, και ενημερώνεται για τις κινήσεις της αστυνομίας.  Όταν ακούει ότι έχουν γίνει αντιληπτοί και ότι στο σημείο μεταβαίνει ομάδα ΔΙΑΣ, ενημερώνει τους υπόλοιπους δύο κακοποιούς και γίνονται καπνός.
Την έντονη ανησυχία του για το σοβαρό πρόβλημα των διαβιβάσεων προς και από το κέντρο επιχειρήσεων εξέφρασε στο newsbeast.gr ο πρόεδρος των ειδικών φρουρών Βασίλης Ντούμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive