Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

«Ξεφτίλα!» Η Μαρινέλλα λέει αυτά που πρέπει για Survivor-Power of Love: «Δεν έχουν γονείς να τα μαζέψουν αυτά τα παιδιά…»


Ξέσπασε κατά Survivor και Power of Love η Μαρινέλλα και είπε αυτά που έπρεπε να έχουν βγεί και ναέχουν ήδη πεί για τα δύο αυτά απαράδεκτα τηλεοπτικά προγράμματα η πολιτική, ακαδημαική και θρησκευτική ηγεσία του τόπου.  Η καταξιωμένη τραγουδίστρια, σε συνέντευξή της χρησιμοποίησε σκληρούς χαρακτηρισμούς....
για τα δύο τηλεοπτικά προγράμματα.  Για το Survivor: «Κατ’ αρχάς δεν το βλέπω. Το είδα στα πεταχτά και το βρίσκω απαίσιο, φρικτό!  Ξεφτιλίζονται οι περισσότεροι παίκτες για να γίνουν φίρμες και να περάσουν μετά στην υποκριτική ή στην παρουσίαση εκπομπών.  Γυρνάνε με τα μπικίνι τους, τους κοιλιακούς τους, μήπως και τους τσιμπήσουν και χωθούν κάπου. Ξεφτίλα δεν είναι αυτό»;  Για το Power of Love: «Αν το άλλο είναι ξεφτίλα, αυτό είναι πρόστυχο! Δεν ντρέπονται ήθελα να ‘ξερα; Δεν έχουν γονείς να τα μαζέψουν αυτά τα παιδιά; Ντρέπεσαι και να το δεις αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive