Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Δέστε με για να μη σας φύγω! Γράφει η Άνα Ζουμάνη


Και βγήκε η κυρά Athina Mill (κατά φου-μπου ονομασία, διατηρώντας την ανωνυμία της), σαν προστάτιδα πτωχών και αδυνάτων ζώων να κερδίσει τα 15 δεύτερα δημοσιότητας που της ανήκουν στο δημόσιο «βήμα» της τηλεοπτικής χλαπάτσας. Και να τα σχόλια και να οι κρίσεις και να όλοι οι άλλοι είστε κακοί και γω η καλή. Και να και το κερασάκι.  Το παρεάκι της!...

Ένα παρεάκι που όποιον δεν είναι στην «αδελφότητά» τους τον στολίζουν με  επίθετα αγοραία, που ακόμα και στους οίκους ανοχής τα αποφεύγουν.
Και ο αγώνας ξεκινάει για το ανυπεράσπιστο ζωάκι και η «φιλόπτωχος εταιρία» της κυράς Athina Mill ξεσπαθώνει στο fb στις 6 Ιανουαρίου στις 6:36 μ.μ


Τι έγινε;…. Χαμός!
Οι αστυνομίες ιου ιου, τα ασθενοφόρα πιου πιου, οι φιλοζωικές τσιου τσιου και φυσικά του star το κάγκελο!


Και να οι συνεντεύξεις και να τα κανάλια να τρέχουν από κορφούλα σε κορφούλα και να τα χωριά να λένε: «δόξα το θεό που υπάρχουν ακόμα νούμερα εκεί στη πρωτεύουσα και γέμισε το ακατοίκητο χωριό μας τουρίστες και βγάζουμε κάνα φράγκο χειμωνιάτικα»

Γιατί κακά τα ψέματα, χωρίς Κυρ Μέντιο τα χωριά του Κίσσαβου τα βλέπει ανθρώπου μάτι μόνο κάθε Πάσχα και κάθε πολιούχο της κοινότητας. 

Και στην άλλη μεριά ο ιδιοκτήτης του Κυρ Μέντιου.
Να έχει χάσει την μπάλα ο άνθρωπος.
Να βολοδέρνει σαστισμένος ανάμεσα σε μικρόφωνα, σε κάμερες, σε αγριεμένους φιλόζωους και σε γεμάτες γαϊδουράκια χαράδρες, προσπαθώντας να καταλάβει τι γίνεται.


Εσύ!... του λέει κάποιος με κάτι μακρύ στο χέρι που έγραφε πάνω star.  Εσύ!....τι ξέρεις για την υπόθεση;
Ο έντρομος ιδιοκτήτης ψελλίζει… «εγώ… το γαϊδουράκι μου έψαχνα που έφυγε από το σπίτι… και ανησύχησα…»
Αυτό ήταν…


Το «οικοδόμημα» της προστάτιδας του ζωικού βασιλείου κατέρρευσε.
Η κυρά Athina Mill, μια άλλη κυρά, η Dimitra Fil, και μια άλλη κυρά, η Πόπη Λυγερού, της οποίας το λεξιλόγιο θυμίζει ιχθυόσκαλα στο Πέραμα τρεις η ώρα το πρωί και ένα τσούρμο συμπονετικές κυρίες,  πήραν σβάρνα το Φου-Μπου και αρχίσαν να ψάχνουν για τον «Βασίλειο τον Γαϊδουροκτόνο», ή ό,τι δεν ταίριαζε γάντι με την γάιδαροφιλοσοφία τους, μοιράζοντας απέραντη αγάπη σε ό,τι τετράποδο.  Και απέραντο μένος σε ό,τι δίποδο τους άσκησε κριτική, χωρίς ακόμα να έχουν ζητήσει συγνώμη από τον ανθρωπάκο, που ως «ανάλγητος», «κακοταϊστής», «ανεύθυνος», «πέταξε στον δρόμο» το γαϊδουράκι του, που το έσκασε, όπως το σκάνε εδώ και μερικά εκατομμύρια χρόνια τα γαϊδουράκια από το σπίτι τους.
Γιατί είναι και λίγο ατίθασα όταν δεν τα δένεις, όπως ίσως θα ήθελαν οι εν λόγω κυρές της φιλοπτώχου ζωικής κοινότητας, για να είναι ασφαλή ως παστουρωμένα!


Όμως γαϊδουράκι μην ανησυχείς, γιατί όπως λέει η συναγωνίστρια, Τριανταφυλλιά Ηλιοπούλου:
«Θέλεις να ξεφύγεις από το παχνί και έχεις τις φιλόζωες  να σε παρακολουθούν και να σε καρφώνουν. Άντε ξανά μανά πίσω από τα σίδερα. Γαϊδαράκο, υπομονή, σύντροφε, είμαστε αλληλέγγυοι, θα σε απελευθερώσουμε!»

Άνα Ζουμάνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive