Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Πώς μεθοδεύθηκε και μεθοδεύεται από την κατοχή η δήμευση όλου του Εθνικού και τεράστιου μέρους του ιδιωτικού πλούτου της Ελλάδας. ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Image may contain: 7 people, including Κώστας Ολύμπιος, people smiling, people standing

Με  καμαρώνοντα ως νέος Ροδόλφος Βαλεντίνο τον  πρωθυπουργό «μας» (να τον χαιρόμαστε και να τον καμαρώνουμε ως η όπισθεν του δεσποινίς υπουργός, google για Βαλεντίνο),  να μοιράζει δόσεις και αντίδωρα για να επανεκλεγεί ως κατοχικός διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής εταιρίας Ελλάς.... Ας δούμε πως μεθοδεύθηκε και μεθοδεύεται από την κατοχή η δήμευση όλου του Εθνικού και τεράστιου μέρους του ιδιωτικού πλούτου της Ελλάδας. Πρώτα για τον ιδιωτικό πλούτο.
Ως γνωστόν σχεδόν όλοι οι Έλληνες των οποίων μειώθηκαν εξαιρετικά ή λόγω ανεργίας μηδενίστηκαν οι αποδοχές τους καθώς και σχεδόν όλοι οι συνταξιούχοι των οποίων ληστεύθηκαν και ληστεύονται (Κατρούγκαλος) οι συντάξεις τους, χρωστούν.  Σε εφορία, ταμεία,  τράπεζες κτλ.
Και θα συνεχίσουν να χρωστούν δόσεις, εφ όσον κάτι δεν αλλάξει για να σωθεί η χώρα.
Τις 120 παλιές, τις νέες επερχόμενες 120 δώσεις, ρυθμίσεις τραπεζών για μόνον παράταση ζωής κτλ .

Το αποτέλεσμα είναι, όταν ένας που χρωστά ως ανωτέρω (και σχεδόν όλοι οι Έλληνες επετεύχθη εγκληματικά, και μεθοδευμένα να χρωστούν) αποδημήσει.

Ως επεσήμανε στους κατακτητές και ο «μέγας» εικονιζόμενος «μέγας» κατοχικός  οικονομολόγος της Ελλάδας μας, ο ξεπουλητής της  κ. Τσακαλώτος (με σιωπώντες υπερήφανα άπαντες τους κατοχικούς)
               

Τότε οι κληρονόμοι του, λόγω των ανωτέρω χρεών του που αδυνατούν να τα αποδεχθούν ώστε να τον κληρονομήσουν,  δεν αποδέχονται την κληρονομία. 

Και τότε πηγαίνει στο κράτος,  όλη η ακίνητη και κινητή περιουσία του εκλιπόντος.

Ήτοι δημεύεται από την κατοχή.  
Αφού ότι ανήκει στο κράτος πηγαίνει ως γνωστόν στον «Ελληνικό» κατοχικό οργανισμό.

Έτσι βαθμιαία θα δημευθεί σχεδόν όλος ο ακίνητος πλούτος της Ελλάδας,  και η Ελλάδα δεν θα ανήκει πλέον στους Έλληνες.
Και παρόμοια με το ρηθέν από τον «μέγα» κατοχικό «εθνικιστή» Αδώνιδα, ίσως  τον ακούσουμε να λέει για να βραβευθεί και αυτός «επάξια» στο μέλλον,  «θέλω να μην ανήκει στους Έλληνες, τίποτα, τίποταααα»
Όσον αφορά τον εθνικό πλούτο  υπενθυμίζω πάλιν ότι όλοι οι κατοχικοί κανόνισαν,  με πρωτοπόρο τον ανωτέρω  καμαρώνοντα πρωθυπουργός μας να έχει ήδη διατεθεί στην κατοχή.
(Θυμίζω:   Μεταβίβαση κάθε περιουσιακού στοιχείου στον «Ελληνικό» HCAP. Ο νόμος του HCAP- «Ελληνική» Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας (4389/2016) θα τροποποιηθεί με σκοπό να μεταβιβαστούν άμεσα  τα SOEs  - οι Δημόσιες επιχειρήσεις-  απευθείας στο HCAP χωρίς τo πρόσθετο επίπεδο θυγατρικών. Η μεταβίβαση των κρατικών επιχειρήσεων στο HCAP θα πραγματοποιηθεί στις 31 Δεκεμβρίου 2017 για την αποφυγή ζητημάτων δημοσιονομικής εξυγίανσης !!!!!!
vi. (a) Θα μεταβιβαστούν στον HCAP τα περιουσιακά στοιχεία που έχουν ήδη καταχωρηθεί ως ανήκοντα στο κράτος καθ θα μεταβιβαστούν και θα μεταβιβάζονται  και όσα  ανήκουν (ή θα ανήκουν στο μέλλον) στο εθνικό κτηματολόγιο σε άγνωστο κάτοχο.
vi. (b) τη βάση δεδομένων όλων των Υπουργείων και τη βάση δεδομένων του GSPP- Γ.Γ. Δημόσιας Περιουσίας-  για τα ακίνητα )

Αφού πρώτα «όλοι μαζί η Ελλάδα μπορεί»,  πέραν των άλλων (μεθόδευση χρεωκοπίας το 2010 κτλ) φόρτωσαν στους Έλληνες και €233.000.000.000 (δις),  που τα  δώρισαν στις τράπεζες (φωτογραφία)
           

Και όσον αφορά τον ευελπιστούντα να γίνει νέος «σωτήρας» σκυταλοδρόμος της κατοχής κ. Μητσοτάκη,  να διορίζει πρώτα και αυτός δημοκρατικά τον νεαρό πράκτορα Γκουαϊδο της CIA ως πρόεδρο της Βενεζουέλας
Image may contain: 1 person

Και να κατηγορεί «δημοκρατικά»  τον Μαδούρο, που η χώρα του υφίσταται εξοντωτικό νεοταξικό πλήρη αποκλεισμό,  γιατί δεν δέχεται να «δωρίσει» τα μεγαλύτερα στον κόσμο πετρελαϊκά  αποθέματα της χώρας του. Ως «ημέτεροι» δώρισαν  τον Εθνικό πλούτο της Ελλάδας  

Τάζοντας μας για να μας «σώσει», ιδιωτική πρωτοβουλία

Τάζοντας δηλαδή ιδιωτική πρωτοβουλία ως πχ  ήταν η  δωρεά από τη ΝΔ του ΟΠΑΠ (που μπορούσε να καλύπτει μέγα μέρος των συντάξεων)  στον γνωστό τσίφτη «πετρελαιά»  

Και επιπλέον να τάζει ο κ. Μητσοτάκης κατοχική  δήθεν ανάπτυξη(θυμηθείτε το 1ο συνημμένο και το «κάθε χρόνο ανάπτυξη προβλέπεται για του χρόνου, http://www.youtube.com/watch?v=ASO0Gn3iDh8#t=101).   

Να τάζει δηλαδή ανάπτυξη, με μηδενική ρευστότητα στην αγορά λόγω της εξυπηρέτησης ενός τερατώδους χρέους. Και του συναφούς του τερατώδους επίσης  πρωτογενούς πλεόνασμα που το απεδέχθη και ο ίδιος με την υπογραφή της ΝΔ το 2015 (2ο και 3ο συνημμένα) και σιωπηρώς το 2018 (4ο και 5ο συνημμένα)

Το ψευδές τερατώδες  ψευδές δημόσιο χρέος  άνω των €300.000.000.000,  που το έχει αποδεχθεί μαζί με όλους τους κατοχικούς
                                        
Και με τον πρόεδρο μας του «σκληρού πυρήνα του ευρώ» (με ότι αυτό σημαίνει),  να κυνηγά  εμάς τους «εθνικιστές και φασίστες, τα μορφώματα του λαϊκισμού  που φτάνουμε  στα όρια του «ναζισμού»,  ως σχεδόν καθημερινά για να το συνειδητοποιήσουμε μας το λέγει.
Επιπλέον και «ανεγκέφαλους» κατά τον όχι ανεγκέφαλο πρωθυπουργό μας.
Και με όλους τους  κατοχικούς να παίζουν το παιγνίδι της κατοχικής  δημοκρατίας στην υπόδουλη χώρα μας.
               

Και με όλα τα γνωστά ΜΜΕ να ασχολούνται με τον Πολάκη και τις νέες δόσεις.
Και τον παρ όλον ότι ξεχωρίζει κ. Παπαδάκη,  να φωνάζει μόνον τώρα για να «σωθούμε, διυλίζοντας τον κώνωπα, «όλα τα δάνεια στο φώς»
           

Και  τα  ΜΜΕ αυτά  να τηρούν σιγήν ιχθύος για  τον ως ανωτέρω σαφώς περιγράφεται αφανισμό του Ελληνισμού ή μετατροπή του σε υπόδουλο είλωτα ιθαγενή.
Ευριπίδης Μπίλλης

1 σχόλιο:

  1. Ε.Μαρούπα 19-2-2019 Εστιάζοντας στην επικαιρότητα Φ.Γιοβαννόπουλος

    https://www.youtube.com/watch?v=RHNOc6H5mnI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive