Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Το ΑΤΙΜΟ ΓΕΛΟΙΟ ΣΟΟΥ των συνενόχων συνεχίζεται. Καμμένος: Είστε πολύ ψυχρός εκτελεστής κύριε Τσίπρα – Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος. Τσίπρας σε Καμμένο: Ήθελες να ανατρέψεις την Κυβέρνηση!


(ΣΗΜ. Κρατείστε οσα γίνονται σήμερα. Είναι ΟΛΑ φτιαχτά. "Βρίζονται" -και καλά- μεταξύ τους, μόνο για να "τραβήξουν" πολίτες απ τα .. δεξιά της Ν.Δ. και αν -ο μη γέννητο- πάρουν πλειοψηφία να κυβερνήσουν ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ.)
ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Μετά από 4 χρόνια μαζί, μου έλαχε στο τέλος να εκτελεστώ, είστε πολύ ψυχρός εκτελεστής, κύριε Τσίπρα....
είπε με εμφανή πικρία ο ‘αναντικατάστατος’ (κατά τον Αλέξη Τσίπρα παλαιότερα), αλλά πρώην πλέον, κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος στην Βουλή....  “Εξαγοράσατε με υπουργική καρέκλα τον βουλευτή στον οποίο θα περάσει η έδρα των ΑΝΕΛ”, κατηγόρησε ευθέως τον Πρωθυπουργό ο κ. Καμμένος, καταλογίζοντάς του προσωπική ευθύνη για την απώλεια της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ. “Κάποτε ψήφιζαν τα δέντρα, τώρα ψηφίζουν οι καρέκλες”, τόνισε.  “Θυμάστε μετά τις μάχες στην Βουλή που πηγαίναμε στο γραφείο σας και λέγαμε ότι τον κ. Μητσοτάκη μαζί τον αντιμετωπίσαμε; Τώρα θα είστε μόνος σας”, συνέχισε σε επίσης προσωπικό τόνο. Ενώ για το πρόσφατο ταξίδι του Αλ. Τσίπρα στην Τουρκία, τον κατηγόρησε ευθέως ότι “πήρατε το κεφάλι μου και το πήγατε βόλτα στον Ερντογάν”.  Τόνισε πως δεν έχει “χτίσει γέφυρες με την διαπλοκή” και θα προτιμήσει να γυρίσει σπίτι του, παρά να παρακαλέσει κανέναν. “Ούτε εκβίασα, ούτε εκβιάστηκα και μου έλαχε να εκτελεστώ”, είπε.  Δριμύς ήταν για τους πρώην βουλευτές του (Κουντουρά, Κουίκ, Παπαχριστόπουλος) που εγκατέλειψαν τους ΑΝΕΛ, λέγοντας ότι “περάσαμε στην εποχή της καρέκλας που είναι ανταλλάξιμη με την ψυχή”. Τους χαρακτήρισε δε ως “αποστάτες”.  Ξεκινώντας την ομιλία του, ο κ. Καμμένος ευχαρίστησε τον κ. Τσίπρα “γιατί ήρθε εδώ να με ακούσει. Γιατί όταν είπα πως είχαν σχεδιάσει την φίμωση των ΑΝΕΛ, φάνηκε να έχει εκπλαγεί. Όπως βλέπετε σήμερα μετά την ομιλία μου και την κατάθεση της διαγραφής του Θ. Παπαχριστόπουλου, αποφασίστηκε οι ΑΝΕΛ να μην έχουμε το δικαίωμα του λόγου και συμμετοχής στις επιτροπές, το δικαίωμα να υπάρχουμε”.  Οι αναφορές του ήταν πολλές στην συγκυβέρνηση. “Επί 4 χρόνια υπήρξαμε εταίροι και στηρίξαμε, με την ψήφο μας εκεί που χρειάζεται την κυβέρνηση”, τόνισε. “Και πλάτη βάλαμε. Ο σχεδιασμός αυτός να διαλυθούμε ξεκίνησε με το ταξίδι μου στις ΗΠΑ, τότε που στην Αυγή έγραψαν ότι θα υπάρξουν μεταγραφές βουλευτών και αποστασία και ότι έναντι ανταλλαγμάτων και καρέκλας, θα υπάρξουν μετακινήσεις από το ένα κόμμα στο άλλο”.

Τσίπρας σε Καμμένο: Ήθελες να ανατρέψεις την Κυβέρνηση!


Απολύτως άδοξο είναι το τέλος των πρώην κυβερνητικών εταίρων Τσίπρα- Καμμένου μετά την ευθεία μομφή που απηύθυνε ο πρωθυπουργός στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ ότι σχεδίαζε να ρίξει την Κυβέρνηση.
Σε ένα μάλλον… ψυχόδραμα που εκτυλίχθηκε προ ολίγου στη Βουλή κατά τη συζήτηση της κύρωσης του πρωτοκόλλου ένταξης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, ο Π. Καμμένος χαρακτήρισε τον Α. Τσίπρα “ψυχρό εκτελεστή” που φίμωσε και πούλησε τον επί τέσσερα χρόνια κυβερνητικό του εταίρο και τον πρωθυπουργό να του απαντά ότι ευτυχώς που ανακάλυψε έγκαιρα τον σχεδιασμό του να ρίξει την Κυβέρνηση και δεν του επέτρεψε να γίνει νέος “Αντώνης Σαμαράς”.
Στο πινγκ-πονγκ Τσίπρα – Καμμένου κυρίαρχη θέση είχε και η …ποίηση.
Την “Πόλη” του Καβάφη αφιέρωσε ο κ. Τσίπρας στον πρώην Κυβερνητικό του εταίρο και ιδιαίτερα τον στίχο ” καινούργιους τόπους δεν θα βρεις, δεν θα βρεις άλλες θάλασσες” με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να του απαντά δια του ποιητή Ματρόζο: “Άμα ζητιάνοι σαν κι εμέ δεν έχυναν το αίμα καπεταναίοι σαν εσέ δεν θα φορούσαν στέμμα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive