Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Νεκρά άλογα από πυροβολισμούς με κυνηγετικό όπλο στη Θεσπρωτία. ΠΟΙΟΣ ανώμαλος ο δολοφόνος;

Αλλεπάλληλα κρούσματα θανάτωσης αλόγων με κυνηγετικό όπλο έχουν αναστατώσει το τελευταίο δίμηνο τους κατοίκους στο χωριό Καρβουνάρι Παραμυθιάς. Σύμφωνα με τις καταγγελίες των κατοίκων, τουλάχιστον 6 άλογα βρέθηκαν νεκρά, ενώ ένα έβδομο....
φέρει βαρύ τραύμα στο σώμα του από σκάγια. Της υπόθεσης έχει επιληφθεί το Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς και σχημάτισε δικογραφία. Οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει ένα νεκρό άλογο πυροβολημένο με μονόβολο και κάποια κουφάρια φαγωμένα από άγρια ζώα. Να σημειωθεί πως σε γειτονικό χωριό, πριν από 2 εβδομάδες βρέθηκε νεκρό ένα πόνυ που είχε πυροβοληθεί με μονόβολο στο κεφάλι.
Η φιλοζωική ομάδα Παραμυθιάς καθώς και το φιλοζωικό σωματείο Ηγουμενίτσας έχουν ενημερωθεί για τα περιστατικά, ενώ όπως δηλώνουν εκπρόσωποι τους, θα πράξουν τα δέοντα για να συλληφθεί και να οδηγηθεί ο δράστης στη Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive