Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΝΤΕΛΕΣΘΕΙ ! (2011 - Κυριάκος Διακογιάννης) ΤΑ ΦΩΝΑΖΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΠΡΟ 8 ΕΤΩΝ! ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ ΤΟΝ ΕΒΓΑΖΑΝ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ....

Σχετική εικόνα

Ο ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ "Π Υ Ρ Ο Β Ο Λ Ε Ι"  ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ!
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ>>


1 σχόλιο:

  1. Αργύρη αυτός ο σεμνός ήρωας έφυγε από την ζωή ήσυχα και αθόρυβα όπως ήταν και η ζωή του όλη... προσφορά στον αγώνα για ελευθερία χωρίς καμία απαίτηση για αναγνώριση από την αδιάφορη Πολιτεία... και στην κηδεία του παντελής η απουσία της... λίγοι καλοί φίλοι ήμασταν, εμείς που αναγνωρίζαμε την αξιόλογη προσωπικότητά του και την πολύτιμη προσφορά του. Τώρα αποδεικνύεται και προφητικός... δημόσια, γιατί εμάς που είχαμε την τύχη να εργαζόμαστε στα ίδια έντυπα, μάς τα έλεγε με πόνο ψυχής για την κατάντια της πατρίδας μας... ας δοξαστεί τουλάχιστον μετά θάνατον, όπως συμβαίνει στην Ελλάδα με τους ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ... ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive