Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Εικόνες χάους στα σύνορα της Βενεζουέλας - Δύο νεκροί και 18 τραυματίες. ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Εικόνες χάους στα σύνορα της Βενεζουέλας - Δύο νεκροί και 18 τραυματίες (vid)
Εικόνες χάους στη Βενεζουέλα καθώς δεκάδες συγκρούσεις σημειώνονται στα σύνορα τόσο με τη Βραζιλία, όσο και με την Κολομβία και δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν, εκ των οποίων ένα 14χρονο παιδί. Τουλάχιστον 18 τραυματίστηκαν...
σε συγκρούσεις στην πόλη Σάντα Ελένα ντε Ουαϊρέν, στα σύνορα με τη Βραζιλία, σύμφωνα με νοσοκομειακή πηγή. Μάλιστα, ένας 26χρονος φέρεται να πυροβολήθηκε. «Οι δύο θάνατοι είναι αποτέλεσμα της καταστολής των στρατιωτικών κατά την διάρκεια των συγκρούσεων στην Σάντα Ελένα ντε Ουαϊρέν. Και οι δύο σκοτώθηκαν από σφαίρες, ο ένας στο κεφάλι», δήλωσε ο Ολνάρ Ορτίθ, ακτιβιστής της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Foro Penal που αντιτίθεται στην κυβέρνηση του Καράκας. Βίντεο που έρχονται από το σημείο δείχνουν δυνάμεις της Εθνοφρουράς να ανοίγουν πυρ εναντίον των διαδηλωτών στους δρόμους, χωρίς βέβαια προς το παρόν να έχει επιβεβαιωθεί ότι σκότωσαν τον 26χρονο διαδηλωτή. Συνεχείς είναι οι συγκρούσεις πολιτών με την αστυνομία και τον στρατό και στα σύνορα με την Κολομβία ενώ Βενεζουελάνοι στρατιώτες έκαναν χρήση δακρυγόνων προκειμένου να διαλύσουν δεκάδες διαδηλωτές που ήθελαν να διασχίσουν μία γέφυρα στα σύνορα με την Κολομβία στην Ουρένια στην Πολιτεία Τάτσιρα (δυτική Βενεζουέλα). Φορτηγό που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια πυρπολήθηκε , όταν οι στρατιωτικές και οι αστυνομικές δυνάμεις της Βενεζουέλας επενέβησαν για να εμποδίσουν την πορεία της φάλαγγας, κατήγγειλε η βουλευτής της αντιπολίτευσης Γκάμπι Αρεγιάνο.  

1:00 pm| Foto cortesía. Aunque hay fuerte represión en el pueblo, hasta ahora, en la línea fronteriza todo transcurre en paz tras la llegada de un camión que, aseguran, lleva comida y medicinas.
Προβολή εικόνας στο Twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive