Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Να μην τους αφήσουμε να κερδίσουν! Όλοι έξω απο τη Βουλή την ημέρα της ψηφοφορίας

Πλησιάζει το συλλαλητήριο της Κυριακής και το αριστερό παρα-κράτος της Τρίτης Ελληνικής Δημοκρατίας έχει στήσει αριστοτεχνικά το παιχνίδι για μια σίγουρη νίκη. Αυτοί οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ που θα μας κοιτούν από τις οθόνες των σπιτιών τους και τη Δευτέρα ή την Τρίτη ή αργότερα θα πάνε να ψηφίσουν ανενόχλητοι την Προδοσία, αν δεν σταθούμε και πάλι εκεί!...

Smiley face Smiley face
Η παρουσία των Αντιφα είναι το απαραίτητο «τυράκι» και για τις πολυπόθητες συλλήψεις και για την απαραίτητη δόση τρομοκρατίας που θα σπείρουν τα ΜΜΕ (που τώρα σιωπούν) έτσι ώστε να μην αντιδράσει κανείς λίγες μέρες ή ώρες μετά όταν θα έρθει η πραγματική «μητέρα των μαχών».
Όπως όλοι γνωρίζουν, την Κυριακή στο συλλαλητήριο η Βουλή θα είναι κλειστή. Ο εχθρός θα λείπει και στη θέση του θα έχουν βάλει χιλιάδες αστυνομικούς και παρακρατικά σκουπίδια. Το σχέδιο τους γνωστό και χιλιοπαιγμένο. Ας μην επιτρέψουμε να τους βγει.
Τη στιγμή που εκατοντάδες απλοί πολίτες κατακλύζουν το διαδίκτυο με σχόλια προτείνοντας τον αποκλεισμό της Βουλής μια μέρα πριν την ψήφιση, όπως και κατά τη διάρκεια αυτής, κανένας επίσημος φορέας δεν κάνει κάλεσμα για εκείνη την ημέρα παρά στρέφει τον κόσμο σε μια ασφαλή εκτόνωση γιατί: «μας βολεύει η Κυριακή».
Ας μην φανούμε ιστορικά «λίγοι» απουσιάζοντας την κρίσιμη ημέρα της ψήφισης. Ας μη δείξουμε ότι πάνω απ’ το σκοπό βάζουμε το τι μας βολεύει.
Φανταστείτε μόνο αν 2,500 χρόνια πριν περιμέναμε τον Ξέρξη μεσοβδόμαδα, αλλά εμείς να πηγαίναμε να τον «φάμε» -εν τη απουσία του- την Κυριακή (γιατί έτσι μας βόλευε) και μετά φεύγαμε… Όσο σημαντική είναι η παρουσία μας στο συλλαλητήριο της Κυριακής, άλλο τόσο και απείρως περισσότερο επιβεβλημένη είναι την ημέρα της ψήφισης της Προδοσίας.
Η παράλογη λογική όσων κάνουν πως δεν το αντιλαμβάνονται αυτό λέει ότι: «την Κυριακή θα είμαστε περισσότεροι γι’ αυτό και έχουμε πιθανότητες να εισακουστούμε»! Διότι όπως λέει και το σύνθημα της συγκέντρωσης: «για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία», είμαστε Δημοκράτες! Προφανώς οι ανωτέρω βιώνουν κάποιας μορφής μερική απώλεια μνήμης, καθώς μάλλον ξεχνούν το Δημοψήφισμα του 2015 όπου 3.558.450 Έλληνες είπαν ΟΧΙ στην ίδια αριστερή κυβέρνηση που έχουμε και τώρα κι εκείνη όπως όλοι γνωρίζουμε μας έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνι… Όπως και πέρυσι, αμέσως μετά τα δύο μεγάλα συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, υπέγραψαν την Συμφωνία στις Πρέσπες.
Αυτό που υπό άλλες συνθήκες έπρεπε να είναι απλά και μόνο μια «πρόβα τζενεράλε», προμοτάρεται ως «η μητέρα των μαχών»! Μόνο που ο εχθρός θα λείπει και στην θέση του θα είναι οι φυτεμένοι «επαναστάτες» του Σόρος για να αποτελέσουν το απαραίτητο και πολύ χρήσιμο «τυράκι» που θα εγείρει τα «πάθη» και θα κάνει το σύστημα να τρίβει τα χέρια του. Φαίνεται πως πολλοί «ξέχασαν» ποιός είναι ο εχθρός, γιατί διαμαρτυρόμαστε και πότε πρέπει να το κάνουμε. Η «βολική Κυριακή» θα φέρει μια ακόμα πιο βολική νίκη για το σύστημα, αν το επιτρέψουμε.
Αν δεν είναι, όμως, αυτό το σενάριο που θέλουμε, ας μην αφήσουμε το σύστημα να κερδίσει και να γελάσει για ακόμα μια φορά εις βάρος μας. Ας μην γίνουμε οι χρήσιμοι ηλίθιοι που ψάχνει. Ας οδηγήσουμε το λαό στην σωστή κατεύθυνση και όχι εκεί που θέλουν αυτοί. Ας ξεσηκώσουμε τον κόσμο με μια δυναμική παρουσία και ας δώσουμε το σύνθημα για την πραγματική «μητέρα των μαχών» την ημέρα της ψήφισης της Συμφωνίας.
Ο πραγματικός αγώνας δεν δίνεται όποτε μας βολεύει, αλλά οπότε πρέπει! Μάχη χωρίς εχθρό, μόνο ως προπόνηση μπορεί να νοηθεί.
Ας μην επιτρέψουμε να ψηφίσουν την Προδοσία με μια άδεια πλατεία. Ο κόσμος πρέπει να ξεχειλίζει εκείνη τη μέρα, να νιώθουν την ώρα που ψηφίζουν την ανάσα μας στον σβέρκο τους.
Εκατομμύρια Έλληνες παρακολουθούν αγανακτισμένοι τις εξελίξεις. Ασφυκτιούν για λύσεις, για μια διέξοδο από το σκοτάδι της παρακμής. Αναζητούν ένα φωτεινό οδοδείκτη να τους βγάλει απ’ τη «σπηλιά». Πλέον δεν είναι ολοι «δεμένοι», υπάρχουν χιλιάδες που παρακολουθούν εθελούσια τις σκιές αναμένοντας καρτερικά για ένα σύνθημα Αντίστασης. Την σάλπιγγα που θα γεννήσει το ρεύμα της καταστροφής!
Πόλεμος ένδοξος, ειρήνης αισχράς αιρετώτερος. Ένας ένδοξος πόλεμος έχει μεγαλύτερη αρετή από μια αισχρή ειρήνη. Δημοσθένης 385-322 π.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive