Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Και τωρα πως να μην σκεφθεις οτι περναμε σε συγκρουση ενεργειων ;

Μολις μαθαμε οτι αναβληθηκε η ψηφοφορια για αυριο…! Ωραια κινηση δεν λεω , ακομα και να χορευει αυριο ο φοιβος λαμπαντα μονο η κουραση και η αναμονη θεωρητικα θα εχουν εξαντλησει τους ελληνες απο εξω… ισως και μερικοι αναγκαστουν να φυγουν λογω οικονομικων ..
αλλα οπως και να το κανεις αν αναγκαστον να μην κοιμηθουν , η να κοιμηθουν μεσα στο κρυο και πανω σε παγκακια ..δεν θα ειναι το ιδιο ικανοι ..!
Καπως ετσι θεωρω οτι ειναι το σκεπτικο …ασχετα αν η δικαιολογια ειναι οτι ειναι πολλοι οι ομιλετες κοκ… σιγα να μην δεν ηταν πολλοι σιγα που τους ηρθε ξαφνικο !!
Τωρα αν το δεις απο εξω το θεμα σαν ενας τριτος παρατηρητης θα το δεις καπως ετσι…
Η απο μεσα θελουν την ενεργεια του καιρου και του χρονου να καμψει τους απο εξω για να νοιωθουν οσο ποιο δυναυον ασφαλεις … αρα εχουμε την ενεργεια να παιρνει θεση μαχης …!
Πολλυ απο εμας του γραφικους και περιθωριακους πιστευουμε οτι οι επικυριαρχοι εχουν την δυνατοτητα να επιβαλονται στον καιρο … ετσι καταληγουμε να πουμε οτι οι απο μεσα χρησιμοποιουν την ενεργεια επιβολης του καιρου για να καταφερουν να συνεχισουν ανενοχλητοι ..! Οι απο εξω τωρα αν και θα ειναι πιο θυμωμενοι αλλα με λιγοτερες δυναμεις ειμαι σιγουρος οτι απο αυτη τηυν στιγμη μεσα στο μυαλο τους εχει ερθει το …να κανει ενα σεισμο ρε κεραταδες να μην σας αφησει τιποτα ορθιο… οι απο εξω ειμαι σιγουρος οτι εχουν σκεφθει οτι με εναν σεισμο μονο σωνετε η κατασταση αυτη την στιγμη !
Αυτο ειμαι σιγουρος το εχετε σκεφθει πολλοι και μαλιστα πριν την ανακοινωση της αναβολης ..και να το παραδεχτειτε παρακαλω να μην μου λενε μετα οτι σχεδιασα και καταστροφικο σεισμο … γιατι το λεω θα σας εξηγησω ευθης αμεσως !
ΔΕν λεω οτι θα γινει , λεω οτι μολις μπηκε ο σπορος να εχει πιθανοτητες να γινει …!
Μολις στοχευθηκε να γινει με της κινησεις που κανει ο απεναντι παικτης της σκακιερας….και αν μεχρι προχτες ειχαμε πχ 3% πιθανοτητα σημετα πηγαμε στο 23% πιθανοτητα …!Τωρα αν το διαβασει αυτο το αρθρο επιστημονας και ιδιως σεισμολογος θα γελασει …ετσι καπως γελουσαν και οι μαο μαο οταν τους εδειχναν χρωματιστα γυαλακια ..!
Υψηλο ενεργειακο συναισθηματικο φορτιο , φορεας ελληνικο dna , στοχευση προκληθηκε απο το αντιπαλο στρατοπεδο που θελησε να ακουμπησει πανω στην δυναμη του καιρου …!
Καιρικα φαινομενα εναντι σεισμικων φαινομενων… η περιπτωση να συμβει ειναι μια προς εκατομυρια βαση των επιστημονων σου του πολιτισμου της χεστρας …αλλα εγω ειμαι πιο αστειος ..πιο κατεργαρης και με εμενα περνας καλυτερα αλλιως θα διαβαζες αυτους …ετσι λοιπον….
Αν και οντως στατιστικα το να συνδεσεις ασυνδετα δεδομενα οδηγει σε αποφενια και τιποτα δεν μπορει να σε οδηγει σε ασφαλη συμπερασματα και αποτελεσματα ..με ουτε μια στα πολλα εκατομυρια πιθανοτητα (καλυτερα να παιξουμε τζοκερ δηλαδη ) εγω κοντρα σε αυτο σου λεω …οτι οι δυο ενεργειες μολις σηκωθηκαν και θα συγκρουστουν αν αυτο ειναι η αναγκη στην θεληση του Ελληνα..!
Και αμα κατεβουν και οι καθρεφτες απο το κεφαλι ..οπο πο πο ποπ ποπ πο..
Δεν ειναι τυχαιο το οτι ειμαστε γραφικοι …ειναι πιο ελευθερο το πεδιο εδω …σε αυτο το πεδιο της γραφικοτητας μπορεις να κρυψεις τα μεγαλυτερα μυστικα..!
Stranger..Mirrors Down…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive