Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Η πατρίδα σε κίνδυνο. Έχουμε ΠΟΛΕΜΟ. Η άποψή μας για την αναβολή. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ πρόταση Μιχαλιοκάκου. Όσοι ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ στην ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ να την ακυρώσουν. ΑΝ δεν το κάνουν είναι ΟΛΟΙ για ΚΡΕΜΑΣΜΑ. ΒΙΝΤΕΟ. Του "ΑΡΗ ΚΟΜΠΡΑ"


Αποτέλεσμα εικόνας για βουλη εσχατη Ï€ÏÎ¿Î´Î¿ÏƒÎ¹Î±Η ΓΝΩΜΗ μας: 1. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ υποχρεώθηκε η ΕΝΔΟΤΙΚΗ κυβέρνηση των μισελλήνων και των "Ενοικιαζόμενων" βουλευτών μιας χρήσεως, να αναβάλλει την σημερινή ψήφιση της ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ συμφωνίας για τους εξής πολιτικούς λόγους: Α) ΔΕΝ έχει την πλειοψηφία. Β) Υφίσταται εκβιασμούς απο τους "πρόθυμους" βουλευτές οι οι οποίοι ζητάνε τα ΠΑΝΤΑ απο λεφτά μέχρι θέσεις, προκειμένου να ψηφίσουν. Γ) Οι Συνταγματολόγοι ΤΟΝΙΣΑΝ στην κυβέρνηση επικαλούμενοι το Σύνταγμα -άρθρο 28 παρ. 2- οτι ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ 180 ψήφοι κατά την ψηφοφορία. Δ)....
Φοβούνται ΛΑΪΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ με αιματηρές συνέπειες. Ε) Ελπίζουν οτι κατά την διάρκεια της νύχτας θα κατορθώσουν να πείσουν τους "προθύμους" να μειώσουν τις απαιτήσεις τους ώστε τα .... "βρούν".Ζ) ΑΝ τη νύχτα ή το πρωϊ η Ν.Δ. καταθέσει πρόταση μορφής θα σημαίνει οτι ΔΕΝ βρέθηκε η πλειοψηφία και αναγκαστικά η κυβέρνηση προχωράει στα δέοντα και πηγαίνει για αργότερα η ψηφοφορία μήπως και συμπληρώσει την απαιτούμενη πλειοψηφία. Για 180 θεωρείται ΑΠΙΘΑΝΟ αλλά η ελπίδα των προδοτών ψοφάει τελευταία. ΑΝ πραγματικά ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ όσα λένε τα αντιδρώντα στην προδοσία κόμματα ας παραιτηθούν ΟΛΟΙ πλήν  ΣΥΡΙΖΑ που εχει 145 με τους "ενοικιαζόμενους" άντε να πάει 151, οπότε αφού το Σύνταγμα ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 200 βουλευτές για την λειτουργία της βουλής, ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ η βουλή ΠΑΥΕΙ να λειτουργεί, διακόπτει τις εργασίες της μέχρι να βρεθούν οι 200 κ.λ.π. 
ΑΥΤΑ και ΚΑΛΗ συνέχεια για την Πατρίδα και τον προδομένο λαό της. 
"ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive