Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Ξανά στους δρόμους οι εκπαιδευτικοί. «Υπάκουοι αναπληρωτές - Δούλοι τέλος» ανέφερε ένα από τα πανό τους

Ξανά στους δρόμους οι εκπαιδευτικοί
Σε νέα 24ωρη απεργία, την οποία προκήρυξε η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος προχωρούν σήμερα οι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, ώστε να αποσυρθεί το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για το σύστημα διορισμών-προσλήψεων μόνιμων και αναπληρωτών...
 Ένα από τα πανό που κρατούσαν στη συγκέντρωσή τους στα Προπύλαια, γράφει «Υπάκουοι αναπληρωτές - Δούλοι τέλος». Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πορεία προς τη Βουλή.
«Συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα μέχρι την απόσυρση του νομοσχεδίου για τους διορισμούς και τις προσλήψεις μόνιμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών», αναφέρει σε ανακοίνωσή της Διδασκαλική Ομοσπονδία, η οποία καταγγέλλει πως το νομοσχέδιο «κλέβει την προϋπηρεσία συναδέλφων που επί σειρά ετών στηρίζουν με τις ζωές τους το δημόσιο σχολείο».
Η ΟΛΜΕ πραγματοποιεί τρίωρη στάση εργασίας, η οποία είναι προγραμματισμένη μεταξύ 11:00 και 14:00 για την πρωινή βάρδια και μεταξύ 14:00 και 17:00 για την απογευματινή και τις τρεις πρώτες ώρες για τον εσπερινό κύκλο.
Αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας.
Δείτε τις φωτογραφίες 
Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive