Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Σάλος με το άγαλμα του «χαμογελαστού» Σατανά - Επενέβη η Δικαιοσύνη



Αποτέλεσμα εικόνας για «χαμογελαστού» ΣατανάΈντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το άγαλμα του «χαμογελαστού» Σατανά που εμφανίστηκε στην πόλη Σεγκόβια της Ισπανίας.  Το χάλκινο άγαλμα αποτελεί απεικόνιση του θρύλου που θέλει τον Διάβολο να ξεγελιέται και να βοηθάει το διάσημο υδραγωγείο της πόλης.  Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του αγάλματος ο Σατανάς χαμογελά και βγάζει... σέλφι. Το αποτέλεσμα και οι αντιδράσεις των κατοίκων, ανάγκασε την Δικαιοσύνη να διατάξει την απομάκρυνσή του, μέχρι να διευρυνθεί αν αποτελεί προσβολή για τους Χριστιανούς....


  Συνολικά 5.400 κάτοικοι της Σεγκόβια (περίπου το 10% των κατοίκων), έχουν υπογράψει για την απομάκρυνση του αγάλματος, σε αντίθεση με την Δήμαρχο της πόλης που βρίσκεται στο πλευρό του δημιουργού, η οποία δήλωσε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να παραμείνει στη θέση του το άγαλμα.  Από την πλευρά του ο Χοσέ Αντόνιο Αμπέλα υποστηρίζει ότι δεν πήρε ούτε ένα ευρώ για το άγαλμα και δηλώνει έκπληκτος για την αντίδραση του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive