Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Ευθεία παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας από τον Γερμανό ΥΠΕΞ: «Η ελληνική Βουλή θα κυρώσει την συμφωνία των Πρεσπών»!

Ευθεία παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας από τον Γερμανό ΥΠΕΞ: «Η ελληνική Βουλή θα κυρώσει την συμφωνία των Πρεσπών»!
Προκλητικός και παρεμβαίνοντας ευθέως στα εσωτερικά της Ελλάδας ο Γερμανός ΥΠΕΞ ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ προεξοφλεί  την ψηφοφορία για την συμφωνία με τα Σκόπια, επιχειρώντας να επηρεάσει την απόφαση της ελληνικής Βουλής. Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Χάικο Μάας... σε δήλωσή του για την ολοκλήρωση της διαδικασίας αναθεώρησης του Συντάγματος της πΓΔΜ στη βάση της Συμφωνίας των Πρεσπών, δήλωσε ότι περίπου σίγουρος ότι η Βουλή στην Ελλάδα θα υπερψηφίσει την συμφωνία.  Κατά τα άλλα ο  Μάας ανέφερε τα γνωστά περί   "πολιτικού θάρρους που επέδειξαν οι πρωθυπουργοί Τσίπρας και Ζάεφ"  λέγοντας ότι η στάση τους θα στείλει ενθαρρυντικό μήνυμα σε όλη την περιοχή...  «Η λύση της διαφωνίας για το ονοματολογικό μεταξύ Αθήνας και Σκοπίων βρίσκεται στην τελική ευθεία. Εκτιμώ ότι και το Ελληνικό Κοινοβούλιο θα κυρώσει τη συμφωνία και ότι σύντομα το κράτος Βόρεια Μακεδονία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ και θα ξεκινήσει με την Ευρωπαϊκή Ένωση τις συνομιλίες ένταξης»  τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μάας προσθέτοντας ότι "οι εμπλεκόμενοι με κυρίαρχους τους πρωθυπουργούς Τσίπρα και Ζάεφ κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες για να επιλύσουν την 27ετή και πλέον διένεξη για το όνομα."  Σύμφωνα με τον κ. Μάας οι δύο άνδρες αποτελούν ενθαρρυντικό παράδειγμα ότι επίμονη δουλειά, αντοχή και πολιτικό θάρρος στη διπλωματία οδηγούν σε επιτυχία και στέλνουν ενθαρρυντικό μήνυμα για όλη την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive