Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

ΤΙ σου θυμίζει; Πορεία σε Αφρικανική χώρα; Την ΠΑΤΗΣΕΣ. Πορεία λαθρομεταναστών στη .. ΣΑΜΟ είναι ρε, βλάκα. ΤΙ δεν καταλαβαίνεις;;; ΒΙΝΤΕΟ

Σχετική εικόνα
Φάε παραμύθι απ'τις ΜΚΟ κορόιδο Έλληνα για γυναίκες και μωρά... Δεν είναι η Ζιμπάμποε ούτε Νιγηρία ούτε το Κονκγό αλλά η πόλη της ... Σάμου που πλέον...
δε πρέπει να λογίζεται Ελληνική επικράτεια καθώς κατελήφθει από ποικιλόχρωμους εισβολείς και μόνο ένας οργανωμένος στρατός μπορεί να την επανακαταλάβει.

2 σχόλια:

  1. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΜΟ,ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ...ΖΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
    ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2015 ΚΑΙ ΤΟΥ 2016 ΕΒΛΕΠΑ ΤΑ 100ΕΥΡΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛ..
    ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΞΟΔΕΥΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ?????
    ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ???
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΑ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ....


    ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ..


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια ευχάριστη βόλτα με λεωφορείο στη Λέσβο Αυτο το υπέροχο πολυπολιτισμικό μωσαϊκό από ισότιμες κουλτούρες που συνυπάρχουν αρμονικά, αδημονεί να μπολιάσει με πρόοδο την παθητική νεοελληνική κοινωνία που χρήζει περαιτέρω εμπλουτισμού.

    https://twitter.com/stavroforos_/status/1085527682841042944 (αξιζει να δειτε και το βιντεο που επιβεβαιωνει για αλλη μια φορα την απατη με τους δηθεν προσφυγες,οπως θα δειτε σχεδον ολοι ειναι αφρικανοι και ασιατες)

    ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ, ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΙΜΟ ΝΕΥΡΩΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    https://ethnikismos.net/2019/01/23/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%83-%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%b9%ce%b5%cf%83-%ce%b1%cf%86%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%bd%cf%89%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%83-%ce%b4%cf%81%ce%bf/ (αξιζει να δειτε τις φωτογραφιες και τα βιντεο που επιβεβαιωνει για αλλη μια φορα την απατη με τους δηθεν προσφυγες,οπως θα δειτε ολοι ειναι αφρικανοι και ασιατες,αλλο ενα νησι καταστρεφεται αλλο ενα νησι αφρικανο-ισλαμοποιειται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive