Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Ζάεφ «υπογράφει» το διαζύγιο Τσίπρα – Καμμένου

Η υπερψήφιση των Συνταγματικών αλλαγών στα Σκόπια, επισπεύδει τις εξελίξεις στην Αθήνα.Η εμπλοκή που σημειώθηκε νωρίτερα στη γειτονική χώρα, αποτέλεσε το «άλλοθι» για τον Πάνο Καμμένο να αναβάλει το ραντεβού του με τον Αλέξη Τσίπρα. Ωστόσο, από την στιγμή που ξεμπλόκαρε η διαδικασία στα Σκόπια, το προαναγγελθέν διαζύγιο των κυβερνητικών εταίρων στην Ελλάδα, δεν έχει άλλο λόγο καθυστέρησης....

Ετσι, σενάρια που διακινούνται τα τελευταία λεπτά, κάνουν λόγο για συνάντηση Καμμένου – Τσίπρα μέσα στο Σάββατο.
Οπως μετέδωσε το OPEN, είναι πολύ πιθανό ο πρωθυπουργός να συναντηθεί με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ αλλά αυτό δεν θα είναι το τελικό ραντεβού τους για να παρθούν οι όποιες αποφάσεις σχετικά με την πορεία της συγκυβέρνησης.
Αυτό, πάντως, που αναφέρουν οι πληροφορίες από το στρατόπεδο της ηγεσίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είναι ότι ο Πάνος Καμμένος είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στο διαζύγιο, το οποίο όμως δεν θα έχει χαρακτηριστικά σύγκρουσης.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός δέχεται εισηγήσεις από μερίδα συνεργατών του να απομακρύνει τον κ. Καμμένο «εδώ και τώρα», με το επιχείρημα ότι η συμπεριφορά του κυβερνητικού εταίρου δημιουργεί πλέον μόνιμο πρόβλημα. Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας στην συνέντευξή του στο OPEN δήλωσε πως σε περίπτωση που ο Πάνος Καμμένος αποφασίσει να άρει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση, τότε θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης, πριν από την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive