Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Συνέλληνες μην ξεχάσετε στις επόμενες εκλόγες, ξανά ψηφίστε τον!! Ο ΓΑΠ ΖΗΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΓΑΠ ΖΗΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:ΤΖΕΦΡΥ,Ο ΛΑΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! Ο σκοπός της δημιουργίας αυτού του βίντεο είναι να αφυπνίσει τους Έλληνες σχετικά με το χοντρό παιχνίδι που παίζει σε βάρος τους ο Πρωθυπουργός,κατ'εντολήν των παγκόσμιων αφεντικών του. ΒΙΝΤΕΟ>>
Οι δηλώσεις είναι αδιάψευστες και δεν προέρχονται από κάποιον συνωμοσιολόγο,αλλά από τα χείλη του ίδιου του Παπανδρέου Η Παγκόσμια Δικτατορία δεν θα έρθει ούτε με τανκς,ούτε με πολυβόλα:Θα την ζητήσουν οι ίδιοι οι λαοί,όταν τα εθνικά κράτη και τα εγχώρια πολιτικά συστήματα καταρρεύσουν "λόγω των προβλημάτων τους",όπως μας "πληροφορεί" ο Γιωργάκης! Είναι χρέος κάθε Έλληνα και Ελληνίδας να ενημερωθεί και να αντιδράσει συντεταγμένα απέναντι στον Παγκόσμιο...μπαμπούλα που μας φέρνουν,ποντάροντας στην απαξίωση των κομμάτων και τη διάλυση της κοινωνίας μέσω των φορολογικών μέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive